Zoek
Sluit dit zoekvak.
door:denkertjes

nieuw kindje geboren!

Er is weer een nieuw kindje geboren in bloggersland! Het lijkt inmiddels op een heuse babyboom en ook ik heb me er dus ‘schuldig’ aan gemaakt. Waarschijnlijk komt dit voor jullie ook als een totale verrassing, want nooit eerder heb ik hier met een woord over gerept.

Nee, ik heb het niet over gezinsuitbreiding in de vorm van een kat, hond of konijn. Ik heb het over iets heel anders. Om maar meteen de prangende vraag te beantwoorden: de bevalling was niet eens zwaar. Eigenlijk was ons kindje zo geboren. Je zet Johan en mij in één ruimte en de flauwe woordgrappen en bijbehorende gele kaarten vliegen om je oren. Omdat wij het beste voorhebben met de hele wereld, besloten Johan en ik onze krachten te bundelen. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we eerst complete seizoenen van Captain Planet and the Planeteers gekeken. Uiteindelijk besloten we het toch wat simpeler aan te pakken. We hebben dus een paar uur gebrainstormd, een Twitteraccount aangemaakt en delen vanaf nu onze illustraties en teksten met jullie via het prachtige wereldwijde web.

door:denkertjes

Ik stel jullie voor aan… door:denkertjes!
Volgen is geheel gratis en vrijblijvend. Geen abonnementskosten en geen contracten.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

15 reacties

  1. Hebben jullie ook een facebookpagina? Ik heb namelijk niets met Twitter.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.