ik stop met bloggen - freelennse
hersenscheten

ik stop met bloggen

foto

Sinds ik die bril op heb gehad en alles dus een stuk helderder zie, heb ik een conclusie getrokken. Ik stop met bloggen. Ik plaatste de foto op Instagram en gooide het in verschillende groepen op WhatsApp. Ik kreeg 0 negatieve reacties. Sterker nog: ze waren allemaal juist heel positief. En de meeste reacties kwamen neer op: potverdorie, wat zie je er zo slim uit, je zou zo lerares moeten worden. Jullie begrijpen natuurlijk meteen dat dit dus mijn laatste blogpost is en dat ik morgen voor de klas sta. Ik ga Nederlands geven aan eersteklassers. Aangezien hbo’ers (eerstejaars) meer dan tachtig taalfouten maken in één A4, ga ik ze eens even de les lezen. Ik heb daar namelijk echt voldoende geduld voor en ik houd heel erg van pubers, dus ik kan mijn geluk niet op.

Psst. Grapje. En die bril is ook al niet van mij. P., bedankt voor het lenen van je bril. 

 

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply Jenny 05/05/2014 at 11:42

  hihi wel een leuk idee hoor ;) En geen grapje die bril staat je goed lol

 • Reply Sylvia 05/05/2014 at 11:55

  Je liet me schrikken met die titel ;)

 • Reply Mamsje 05/05/2014 at 19:52

  Me too

 • Reply Dina 06/05/2014 at 17:08

  Gekkie!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.