Zoek
Sluit dit zoekvak.

ik stop met bloggen

foto

Sinds ik die bril op heb gehad en alles dus een stuk helderder zie, heb ik een conclusie getrokken. Ik stop met bloggen. Ik plaatste de foto op Instagram en gooide het in verschillende groepen op WhatsApp. Ik kreeg 0 negatieve reacties. Sterker nog: ze waren allemaal juist heel positief. En de meeste reacties kwamen neer op: potverdorie, wat zie je er zo slim uit, je zou zo lerares moeten worden. Jullie begrijpen natuurlijk meteen dat dit dus mijn laatste blogpost is en dat ik morgen voor de klas sta. Ik ga Nederlands geven aan eersteklassers. Aangezien hbo’ers (eerstejaars) meer dan tachtig taalfouten maken in één A4, ga ik ze eens even de les lezen. Ik heb daar namelijk echt voldoende geduld voor en ik houd heel erg van pubers, dus ik kan mijn geluk niet op.

Psst. Grapje. En die bril is ook al niet van mij. P., bedankt voor het lenen van je bril. 

 

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

5 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.