Zoek
Sluit dit zoekvak.
blauwe ogen

een laatste keer

Ze hadden afgesproken in het centrum. Niet bij haar thuis, want dat kwam weer te veel in haar wereld. Niet bij hem thuis, want dat had hij niet. Of hij had het wel, maar daar zou zij toch nooit achterkomen. Dat was meestal zijn gedachtegang. Dat zij niets wist over zijn verleden, zijn heden en zijn toekomst. Hij dacht dat zij hem altijd zou geloven op zijn mooie, blauwe ogen. Althans, dat dacht zij dan, want praten deed hij niet. Ze probeerde zo vaak te achterhalen wat hij voelde, dacht of wilde, maar het liep altijd uit op niets. Ze probeerde het vandaag nog een laatste keer.

“Ik wou dat ik kon schrijven zoals jij,” zuchtte hij.

“Ik niet,” antwoordde zij, “dan zou ik ontdekken wie je echt bent en dat maakt alles stuk.”

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

  1. Niet (helemaal) mee eens, je kunt ook teksten schrijven zonder dat je meteen laat zien we je bent :)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.