intensieve sportschema - freelennse
hersenscheten

mijn intensieve sportschema

Ik heb lang getwijfeld of ik dit wel met jullie wilde delen. Begrijp me niet verkeerd, ik vind jullie allemaal heel tof, lief, leuk, aardig en knap, maar kennis is wel macht. En ik geef nu het geheim van dat goddelijke lichaam van me prijs: mijn intensieve sportschema. Ondanks dat ik dit plan voor heel veel geld had kunnen verpatsen, heb ik besloten om jullie dit gewoon cadeau te doen. Ready?

Jarenlang heb ik erover nagedacht. Hoe krijg ik toch zo’n fantastisch lichaam als ik a) al dat heerlijke en veel te slechte eten niet kan en wil weerstaan en b) als ik het doorzettingsvermogen heb van een eendagsvlieg? Mislukte schema’s, een hoop gepuzzel en een paar kilo verder heb ik de oplossing gevonden: bowlen. Flinke aanloopjes nemen, goed door de knietjes en werpen met een zware bal. Ik garandeer jullie: je hebt minimaal twee dagen spierpijn. Althans, ik heb twee dagen met tranen in mijn ogen moeten traplopen. Helaas is deze oplossing nog niet helemaal perfect, dus ik hoop dat jullie me uit de brand kunnen helpen. Ik zit namelijk met één probleem. Kijk: met emoties verbrand je ook calorieën. Dus als ik verlies en daardoor boos word, is dat in principe heel gunstig voor mijn fitness body. Maar ja, als ik dus verloren heb en boos ben, word ik weer diezelfde emotie-eter zonder ruggengraat en ben ik helaas gewoon genoodzaakt om me tegoed te doen aan allerlei bittergarnituurtjes en wijntjes. Tips, anyone?


freelennse - bowlen

Zorg wel dat je goed rekt en strekt voordat je gaat bowlen. De spieren moeten wel goed warm zijn!


Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply Marah 24/03/2014 at 07:30

  Wie had dat gedacht, bowlen! Zou het helpen als je de wijn in een ontzettend zwaar glas doet en de bittergarnuut op een betonnenplaat legt? Heb je direct krachttraining….

  • Reply Sylvia 24/03/2014 at 09:54

   Hahaha, briljant, ik ben helemaal vóór ;)

 • Reply Dina 24/03/2014 at 09:25

  Aaaah die vieze schoenen die je altijd aan moet bij het bowlen, daar ga ik van emotie-eten.

 • Reply Chantal 24/03/2014 at 09:47

  Geniaal! Begin een buiten bowlingbaan zonder bar, krijg je ook nog frisse lucht ;)

 • Reply Jildou 24/03/2014 at 12:42

  Hahaha, dit had ik serieus niet verwacht. Heel erg leuk geschreven!

 • Reply Rianne 24/03/2014 at 14:51

  Bowlen was inderdaad wel het laatste wat ik verwacht haha! Grappig :)

 • Reply Suus 24/03/2014 at 20:01

  BOWLEN <3

  Wanneer gingen we nou??

 • Reply Daan 25/03/2014 at 17:10

  Hahah bowlen. Geniaal.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.