Zoek
Sluit dit zoekvak.
freelennse - bowlen

mijn intensieve sportschema

Ik heb lang getwijfeld of ik dit wel met jullie wilde delen. Begrijp me niet verkeerd, ik vind jullie allemaal heel tof, lief, leuk, aardig en knap, maar kennis is wel macht. En ik geef nu het geheim van dat goddelijke lichaam van me prijs: mijn intensieve sportschema. Ondanks dat ik dit plan voor heel veel geld had kunnen verpatsen, heb ik besloten om jullie dit gewoon cadeau te doen. Ready?

Jarenlang heb ik erover nagedacht. Hoe krijg ik toch zo’n fantastisch lichaam als ik a) al dat heerlijke en veel te slechte eten niet kan en wil weerstaan en b) als ik het doorzettingsvermogen heb van een eendagsvlieg? Mislukte schema’s, een hoop gepuzzel en een paar kilo verder heb ik de oplossing gevonden: bowlen. Flinke aanloopjes nemen, goed door de knietjes en werpen met een zware bal. Ik garandeer jullie: je hebt minimaal twee dagen spierpijn. Althans, ik heb twee dagen met tranen in mijn ogen moeten traplopen. Helaas is deze oplossing nog niet helemaal perfect, dus ik hoop dat jullie me uit de brand kunnen helpen. Ik zit namelijk met één probleem. Kijk: met emoties verbrand je ook calorieën. Dus als ik verlies en daardoor boos word, is dat in principe heel gunstig voor mijn fitness body. Maar ja, als ik dus verloren heb en boos ben, word ik weer diezelfde emotie-eter zonder ruggengraat en ben ik helaas gewoon genoodzaakt om me tegoed te doen aan allerlei bittergarnituurtjes en wijntjes. Tips, anyone?


freelennse - bowlen
Zorg wel dat je goed rekt en strekt voordat je gaat bowlen. De spieren moeten wel goed warm zijn!

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

8 reacties

  1. Wie had dat gedacht, bowlen! Zou het helpen als je de wijn in een ontzettend zwaar glas doet en de bittergarnuut op een betonnenplaat legt? Heb je direct krachttraining….

  2. Aaaah die vieze schoenen die je altijd aan moet bij het bowlen, daar ga ik van emotie-eten.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.