Zoek
Sluit dit zoekvak.

dingen die ik nog steeds niet kan

Inmiddels loop ik toch alweer een tijdje mee op deze aarde. Niet dat ik daarvoor op een andere aarde was (denk ik), maar je snapt wat ik bedoel. Na 22 jaar kan ik bepaalde dingen nog steeds niet en ik heb ze voor mezelf – en voor jullie leedvermaak – op een rijtje gezet.

Ik kan nog steeds niet…

 • bepalen tot waar ik mijn tandenborstel in mijn mond kan steken zonder te kokhalzen
 • op tijd de as van mijn sigaret aftikken, zodat het niet op mijn kleding valt
 • recht knippen
 • mijn nagels fatsoenlijk lakken
 • zeggen dat ik op een bijzondere datum getrouwd ben
 • mijn telefoonnummer uit mijn hoofd opnoemen
 • een dubbele knoop in mijn veters leggen
 • 10 km achter elkaar hardlopen
 • zeggen dat ik een bestseller heb geschreven
 • op mijn zij slapen
 • op tijd naar bed gaan
 • zonder mijn ouders
 • echt een heel passend einde verzinnen bij elke blogpost

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

15 reacties

 1. Maar … wél een presentatie fixen en een 8,5 scoren !!

 2. Een trouwdatum is toch meestal een bijzondere dag? Anders doe je iets fout, denk ik hahaha

 3. Ik kan nog steeds niet goed strijken :/ En ik ben ook heel slecht in eindes verzinnen.

 4. leuke post en ik kan ook geen 10km hardlopen vreselijk
  na 2 km ben ik al een hijgende hond naast de weg die gered moet worden haha

  liefs

 5. Ahh een goed einde verzinnen op een blogpost kan ik ook echt niet! Worstel er iedere keer weer mee, haha.

 6. Kom net via via op je blog. Leuke blog heb je meid. Ennuh: een dubbele knoop in mijn veters leggen.Is zo simpel. Gewoon strikken (dat kan je wel toch?) en dan de laatste handeling nog een keer doen erboven op. Klaar :) Weer wat geleerd!

 7. De eerste dingen die in mij opkomen die ik niet kan zijn de koprol (nooit gekund, was echt niet grappig met gym) en mijn veters strikken op de normale manier (ik heb het mezelf aangeleerd op een ontzettend omslachtige manier).

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.