Zoek
Sluit dit zoekvak.

de beste versie van jou

The best way to love someone is not to change them, but instead, help them reveal the greatest version of themselves.

De meeste citaten over veranderen – of het juist niet veranderen – ken je wel. Denk maar aan ‘mensen veranderen niet’ en ‘eens een dief, altijd een dief’. Eigenlijk heb ik daar nooit over nagedacht, omdat ik nog nooit iemand echt heb willen veranderen. Ja, natuurlijk vond ik het vroeger irritant dat mijn broer naar TMF keek op volume hier-word-je-bijna-doof-van en wenste ik vurig dat hij dat voor mij zou veranderen. En uiteraard vind ik het vervelend dat sommige mensen in mijn omgeving werkelijk altijd te laat zijn. Maar of ik ze veranderen wil? Nee. Het hoort bij ze. En ik houd van ze om wie ze zijn.

Laatst las ik bovenstaande quote. Ik werd aan het denken gezet. Mensen veranderen wil ik niet, maar van mensen helpen word ik intens gelukkig. Zelf vind ik het ook fijn als iemand mij stimuleert om iets te gaan doen waar ik eigenlijk bang voor ben of als iemand mij opbouwende kritiek geeft. Dus… zullen we afspreken dat we vanaf nu alleen nog maar mensen omhoog helpen, in plaats van naar beneden halen? Beetje liefde verspreiden? Ja? Ok, deal!

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.