Zoek
Sluit dit zoekvak.
spelen

we waren dol op elkaar

We zijn precies even oud, dol op elkaar en onafscheidelijk. Urenlang per dag speelden we buiten. Hij kwam mij altijd ophalen en zorgde ervoor dat ik elke dag honderden lachsalvo’s uitstootte. Hij zorgde ervoor dat ik mijn logge lichaam nog eens bewoog. Samen waren we de beste vriendjes. Samen schommelden we, samen wonnen we voetbalwedstrijden, samen knikkerden we. Samen hadden we ook een meldplicht. Elk uur moesten we ons snoetje even laten zien en dan mochten we weer verder spelen. Om vijf uur was het altijd tijd om weer huiswaarts te gaan voor een goed bord met eten. Hij ging dan op onze bank zitten en ik dekte de tafel. Ik zette een bord voor mij en voor Keesje neer. “Waarom zet je twee borden neer?”, vroeg papa. “Voor Keesje! Hij kan toch niet uit de pan eten,” riep ik verbaasd uit. “Lieverd? Keesje bestaat helemaal niet.”

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

26 reacties

  1. Ik heb eigenlijk net je blog ‘ontdekt’ en ik heb dit stukje en een aantal anderen net gelezen. Je schrijft leuk & fijn leesbaar. Het laat je denken, het laat je lachen, het amuseert me. Echt heel erg leuk!

  2. Ik kende je blog nog niet, ziet er echt super leuk uit! Echt heel leuk om te lezen. Ik ga je maar is volgens op Bloglovin’ :) xxxx

  3. Wat heb je een leuke blog! Zulke stukjes verwarmen mijn hart echt. Lekker nostalgisch is dit. Echt mooi geschreven, ik herken er helemaal dat onschuldige en blije van het kinds-zijn in terug. Mooi gedaan!

  4. Wat een leuk stukje met toch ook een beetje een verassend einde. ;)

    Ik wilde je gelijk even laten weten dat ik je genomineerd heb voor de Liebster Award. Je kan er vandaag overlezen op mijn blog: ItsWendy.nl
    Ik hoop dat je het leuk vind en de award in ontvangst wilt nemen.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.