Zoek
Sluit dit zoekvak.

hieperdepiep hoera en dat dan tweeëntwintig keer

De dag die je wist dat zou komen, is eindelijk hier. Lieve lezers, gefeliciteerd met mij! Ik ben vandaag maar liefst tweeëntwintig jaar oud geworden. TWEEËNTWINTIG. Dat is dus echt heel erg bijna 30. Dat betekent dat ik dus met een rotgang:

 • tweeëntwintig(!) kaarsjes uit moet gaan blazen (en dat met rokerslongen);
 • volwassen moet worden;
 • een bestseller moet gaan schrijven;
 • de wereld moet gaan ontdekken;
 • de liefde van mijn leven moet gaan vinden;
 • een supertoffe hondenpup moet gaan scoren;
 • een fortuin moet gaan uitgeven aan een huis;
 • van mijn oude dag moet gaan genieten.

Anyway, ik ga me volproppen met taart en champagne. (Mocht je mijn adres of rekeningnummer willen hebben om cadeautjes te geven, stuur me dan even een e-mail. Joe!)

Gezin
(Mijn zus vond mij vooral heel lief toen ik nog geen eigen wil had en met alle liefde voor haar pop wilde spelen. Mijn broer kijkt ook wel een beetje verliefd uit zijn ogen. Ik snap het wel: ik was een wolk van een baby. Oh, en ik vroeg dus aan mijn moeder waarom ik mijn vierde verjaardag in een veel te groot T-shirt moest vieren, maar dat was dus helemaal hip. Wist ik veel.)

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

12 reacties

 1. Gefeliciteerd met jezelf! Maar oh nee wat moet ik dan wel niet? Ik word bijna VIJFentwintig.. Geniet van je dag! X

 2. Gefeliciteeeeerd! Doe het vooral rustig aan. Op jouw leeftijd hoef je niet meer zo gek te doen ;)

 3. Wat een leuk artikel! Gefeliciteerd met je verjaardag x Ik volg je nu via bloglovin en geniet van je dag.

 4. Pff, van dat heftige to do-lijstje ga ik me met mijn bijna 23 jaar nog oud en mislukt voelen…

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.