Zoek
Sluit dit zoekvak.

waarom ik nooit op tijd in bed lig

 • ‘Nog één liedje luisteren dan.’
 • ‘Oja, mijn haar moet nog gewassen en geföhnd worden.’
 • ‘Eh, mijn bed moet nog opgemaakt worden.’
 • ‘Zullen we nog even wat gaan drinken?’ ‘Nee, ik ga vroeg slapen’ ‘Slapen is passé’ ‘Oja, ik ben zo bij je.’
 • ‘Hé, ik heb morgen een tentamen!’
 • ‘Ik heb honger. Ik moet echt pizza bestellen. Of een kapsalon. Of een broodje shoarma. Of een grote friet. Of ik rijd langs de McDonald’s. Misschien kan ik lichaamtechnisch beter een fruitsalade eten. Ok, ik drink wel gewoon wat water en dan ontbijt ik morgen uitgebreider.’
 • ‘Dit programma is echt interessant en duurt maar tot half twee!’
 • ‘Ik barst van de inspiratie. Ik moet hier nu echt iets mee doen.’
 • ‘Dat sporten geeft wel energie zeg! Wat zal ik eens gaan doen? Misschien kan ik mijn kleding sorteren op kleur of mijn boeken op alfabet of mijn schoenen op viesheid of mijn sokken met gaten eens weggooien of mijn mails eens beantwoorden, ja, dat ga ik doen.’
 • ‘Eigenlijk moest ik nog een blogpost voor morgen klaarzetten, maar ja, ik had toch al bijna een maand niks geschreven, maar misschien moet ik gewoon wachten tot er inspiratie komt en zo.’

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

 1. Hahahahahahaha die één-na-laatste is zó grappig en zó herkenbaar. Ik zie dan ook echt iemand voor me die helemaal stijf staat van de energie.

 2. Haha, geniaal! Verschrikkelijk herkenbaar vooral. Ik ben echt een avondmens en vind het ritme van vroeg opstaan en vroeg naar bed gaan dan ook vreselijk. Gelukkig werk ik nu onregelmatig en mag ik dus best vaak laat opblijven en laat opstaan :D

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.