vroeger
hersenscheten

vroeger

Vroeger had ze woorden voor alles wat er om haar heen gebeurde. Van gesprekken in de tram tot vaders die hun kroost negeerden. Van de romance met een kapsalon tot een ode aan de Leeuwenkoning. Maar tijden veranderen. Al een tijdje zijn haar hersenen week, weigeren ze dienst. Haar woordenschat is beperkt tot zijn naam. Haar gedachten gaan niet verder dan zijn vertoning. De zinnen die ze tikt, worden sneller verwijderd dan ze bedacht waren. Ze is verliefd geworden. Zoetsappig geworden. Maar ze kan er niets aan doen.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply mam 11/03/2013 at 07:32

  Hopelijk gaat dit nooit over ♡

 • Reply Marieke 11/03/2013 at 12:38

  Ohh wat een fijn gevoel is dat toch!

 • Reply Wonderlein 11/03/2013 at 23:48

  Leuk getikt! Laat mij maar weer verliefd worden :)

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.