Zoek
Sluit dit zoekvak.

vroeger

Vroeger had ze woorden voor alles wat er om haar heen gebeurde. Van gesprekken in de tram tot vaders die hun kroost negeerden. Van de romance met een kapsalon tot een ode aan de Leeuwenkoning. Maar tijden veranderen. Al een tijdje zijn haar hersenen week, weigeren ze dienst. Haar woordenschat is beperkt tot zijn naam. Haar gedachten gaan niet verder dan zijn vertoning. De zinnen die ze tikt, worden sneller verwijderd dan ze bedacht waren. Ze is verliefd geworden. Zoetsappig geworden. Maar ze kan er niets aan doen.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

3 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.