Zoek
Sluit dit zoekvak.

tik’maandag

Maandagmorgen. De ochtend waarop de realiteit je keihard in je gezicht slaat, nadat de wekker je een forse duw heeft gegeven om je het bed uit te krijgen. Tijd om na te denken of je met het goede been uit bed gaat stappen, heb je bijna niet. Gapend wrijf je de slaap uit je ogen. De start van een nieuwe week. De meeste mensen hebben een hekel aan die eerste ochtend na het vrije weekend. Maar tijdens de koppen koffie klagen dat het weer maandag is, is echt passé: #TGIM! De maandag is vanaf nu de dag waarop je je doelen voor aankomende week opschrijft, heel veel moment voor jezelf inplant en bedenkt wanneer je leuke dingen met dierbaren gaat doen. En tussendoor werk ik dan nog even aan mijn scriptie.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

  1. Hmmm, ik vind het erg moeilijk om zo te denken hoor, haha… Vind het altijd vooral erg jammer dat m’n weekend voorbij is. Maar zal het proberen! ;)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.