Zoek
Sluit dit zoekvak.

jaarhoroscoop

Aangezien ik hedendaagse tijdschriften en hun horoscopen niet meer vertrouw (die uit de tv-gids en kranten ook niet, hoor), heb ik maar gewoon zelf een horoscoop bedacht voor 2013. Eens zien wat er aan het eind van het jaar uitgekomen is. Als driekwart klopt, ga ik me in ieder geval opgeven voor het zesde zintuig en bakken met geld verdienen met andere programma’s. (Jullie kunnen nu alvast handtekeningen aanvragen. Verzoekjes voor een horoscoop mogen ook.)

 • Ik ga de liefde van mijn leven ontmoeten.
 • De tofste baan ooit komt me aanwaaien.
 • Mijn conditie is verhonderdvoudigd en ik kan met gemak een marathon lopen.
 • Spierpijn komt niet meer in mijn woordenboek voor.
 • De vrijdagmiddagborrel blijft een ritueel.
 • Ik studeer af. Met vlag en wimpel.
 • Scriptiestress bestaat niet.
 • Mijn haar gaat krullen en blijft prachtig glanzend.
 • Sporten is big fun.
 • freelennse.nl wordt op elk apparaat dat verbonden is met het internet de startpagina.
 • Mijn banksaldo komt niet meer onder de één miljoen euro. In de plus.
 • Ik krijg een toffe hond.
 • De Hernia verdwijnt als sneeuw voor de zon.
 • De zomer wordt een hittegolf van een half jaar.
 • Mijn kijk op de wereld wordt realistisch.
 • Bij elke blogpost weet ik een passend eind.
 • Groetjes.

 

 

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

11 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.