Zoek
Sluit dit zoekvak.

90’s!

De jaren ’90. Wat een prachtige jaren. Ondergetekende werd in ’91 geboren, in die jaren werd er nog aangebeld in plaats van een WhatsAppje met ‘Ik ben er!’ en je kon nog op de wc zitten zonder al je apparaten die verbonden zijn met het internet mee te slepen. Maar de jaren ’90… die hadden ook fantastische muziek. Tijd om dansjes te doen in je woonkamer en ‘o, ja, die is écht oud’ te roepen!


♪ ♫ ♥

♪ ♫ ♥


♪ ♫ ♥


♪ ♫ ♥


♪ ♫ ♥

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

  1. Jaaa de 90s zijn geweldig. Mijn favoriet is Gala, zij is zo slecht dat het alleen in de 90s kan.

  2. Heeeerlijk! Ik wil nog steeds een afspeellijstje maken op Spotify met deze muziek. Ga ik nu doen! ;)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.