Zoek
Sluit dit zoekvak.

strijden op spelcomputers

Zwetende handjes, verschillende krachttermen die uit mijn mond floepen, geen tijd om te roken, te plassen of te drinken, boos worden als iemand me probeert af te leiden en een onbedwingbare drang om met dingen te smijten. Dat alles overkomt me als ik een spelletje aan het spelen ben op een spelcomputer. En in het bijzonder als ik Mario Kart speel op de Wii. Ten eerste kan ik nooit kiezen met welk poppetje ik wil spelen. Vervolgens moet ik ook nog een voertuig kiezen. Wordt het een motor of een kekke automobiel? Ten tweede begrijp ik ook nooit waarom alle anderen sneller kunnen wegrijden dan ik. Ten derde heb ik ook nog steeds niet ontdekt waarom ik altijd van de route raak en vijf minuten moet wachten tot ik weer door mag rijden. Daarnaast stoort het me dat ik niet kan stoppen totdat ik een keertje eerste ben geworden. Wat ik eigenlijk wil zeggen is: ik kan niet tegen mijn verlies. Wat een hel.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.