quote
beter goed gejat dan slecht verzonnen

quote

“De man zag de prachtige vlinder worstelen om zich uit zijn cocon te bevrijden. De man besloot de vlinder te helpen. Hij pakte een klein zakmesje en sneed uiterst voorzichtig het weefsel los. De operatie lukte. De vlinder was bevrijd. Liefdevol nam de man de vlinder op zijn hand en gooide hem in de lucht. Wat gebeurde er? De vlinder dwarrelde hulpeloos naar beneden. Waarom? Omdat het worstelen uit de cocon een noodzakelijk onderdeel is van de geboorte van een vlinder. Alleen zo kan een vlinder sterk worden om te vliegen. De hulp aan de vlinder betekende zijn ondergang.”
Berthold Gunster – ik ben oké, jij bent een sukkel 

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply Naomi 21/05/2012 at 07:09

  Mooie!

  • Reply freelennse 21/05/2012 at 15:26

   Het boek is ook wel oké. Heb je het gelezen? :-)

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.