Zoek
Sluit dit zoekvak.

van die dingen die het leven leuk maken

wakker worden met een zonnetje, wakker worden met het geluid van fluitende vogels, wakker worden zonder wekker, een leuke baan, een leuke studie, een fijn huis, fijne familie, eten dat met liefde is bereid, of lekker eten dat met minder liefde is bereid en gewoon is opgehaald bij de fastfoodketen met een grote, gele ‘M’, de natuur, wijn, complimentjes, liefde, vriendinnetjes, vriendjes, nagellakjes, schrijven, to-do-lijstjes, boeken, wordfeud, doelen stellen en behalen, nesquik, draw something, muziek, lezen, huilen, lachen, huilen van het lachen, leren, naar de kapper gaan, gesprekken afluisteren in de tram of bus, kaarsjes, koffie, autorijden, mooie quotes.

 

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

  1. Nummer één, made my day vandaag! Het was gewoon al licht (of in ieder geval bijna) om zes uur <3

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.