van die dingen die het leven leuk maken
fotografisch geheugen, hersenscheten

van die dingen die het leven leuk maken

wakker worden met een zonnetje, wakker worden met het geluid van fluitende vogels, wakker worden zonder wekker, een leuke baan, een leuke studie, een fijn huis, fijne familie, eten dat met liefde is bereid, of lekker eten dat met minder liefde is bereid en gewoon is opgehaald bij de fastfoodketen met een grote, gele ‘M’, de natuur, wijn, complimentjes, liefde, vriendinnetjes, vriendjes, nagellakjes, schrijven, to-do-lijstjes, boeken, wordfeud, doelen stellen en behalen, nesquik, draw something, muziek, lezen, huilen, lachen, huilen van het lachen, leren, naar de kapper gaan, gesprekken afluisteren in de tram of bus, kaarsjes, koffie, autorijden, mooie quotes.

 

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  • Reply Naomi 19/03/2012 at 00:03

    Leuke foto’s! En die gele M, soms zo mjammie.

  • Reply Ariska 19/03/2012 at 21:14

    Nummer één, made my day vandaag! Het was gewoon al licht (of in ieder geval bijna) om zes uur <3

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.