ik verklaar de liefde aan...
beter goed gejat dan slecht verzonnen, lobi

ik verklaar de liefde aan…

De zondag. Wat is er heerlijker dan wakker worden, op je klok kijken en denken: ‘hé, het maakt mij eigenlijk geen fluit uit hoe laat het is. Ik kan blijven liggen tot de honger het wint van mijn luiheid’. Wat is er heerlijker dan al slaapwandelend naar beneden te gaan, daar je cappuccino te maken en overheerlijke croissants naar binnen te proppen? Ik kan eigenlijk maar weinig bedenken. De zondag staat voor mij voor ultieme luiheid. In mijn joggingpak op de bank hangen, slechte tv-programma’s kijken (weliswaar met een schuin oog, want eigenlijk heb ik een beetje een hekel aan tv), blogs lezen, fora afstruinen en af en toe een flinke mok thee naar binnen gieten. Of nou ja, alleen de thee. De mok niet. Krijg ik een inkakmoment, moet ik een half uur moed verzamelen en opstaan, naar de keuken lopen en een beker Nesquik maken. Af en toe schrijf ik een stukje. Ik heb ontdekt dat ik dat te weinig doe, want eigenlijk wil ik elke dag een stukje posten. Schrijven maakt me blij en ik moet dat zeker vaker doen. Gelukkig is de zondag nog niet voorbij! Na zo’n zondag ben ik afgepeigerd. Dan is het verplicht om op tijd naar bed te gaan en met een goed boek en mijn dekens te kroelen.

I’m easy like sunday morning…

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply Saskia 26/02/2012 at 18:15

  Zondagen zijn ook echt heerlijk!

  • Reply freelennse 26/02/2012 at 18:34

   Absoluut! :-)

 • Reply Stéphanie 26/02/2012 at 21:16

  Ik ben niet zo’n zondagsmens. Ik verveel me altijd maar een beetje eigenlijk ;).

  • Reply Naomi 27/02/2012 at 00:33

   Daarom moet je ‘m ook inplannen en je to-do-lijstje afwerken. Heerrlek!

 • Reply Rianne 28/02/2012 at 13:33

  Heerlijk! Ik probeer ook altijd zondag geen afspraken te maken ^^

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.