Zoek
Sluit dit zoekvak.
tatoeage

lichaamsversiering

De één houdt van henna, de ander van piercings en weer een ander vindt het mooi als er met een naald wat inkt (dan wel in een bepaalde vorm) in de huid wordt vereeuwigd. Ik behoor tot de laatste twee categorieën. Inmiddels ben ik in het trotse bezit van twee piercings: in mijn tong en in mijn tragus. En om geen van de twee soorten zich achtergesteld te laten voelen, heb ik inmiddels ook twee tatoeages verzameld. Ondanks mijn voetenfobie (overdreven, maar voeten zijn vrijwel altijd lelijk en viezig) heb ik mijn eerste tatoeage op mijn voet laten prikken. Geen pretje, nee, maar nog altijd ben ik er blij mee. Ondertussen prijkt het plaatje alweer drie jaar op mijn rechtervoet. Dat ik er blij mee ben, wil niet zeggen dat ik de tattoo nooit vergeet. Als ik in de winter weer eens bedenk dat het tijd wordt om mijn sokken te wassen en die dus uittrek, zie ik ineens een kek plaatje op mijn voet. “Oja! Hi there!” En dan weet ik weer een week dat hij er is.
De tweede tatoeage bevindt zich al ruim een jaar op de achterkant van mijn lichaam. Lang over nagedacht welke tekst ik wilde. Ik vind zo veel teksten mooi, maar wil geen spreekwoordenboek worden. Dus ja, dan is het kiezen geblazen. En jullie weten wat dat betekent. Elke dag kijk ik er nog even naar. Ja, in spiegelbeeld is het ook werkelijk schitterend. Normaal ook hoor. Kijk maar.

tatoeage

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

  1. Ziet er goed uit! Is dat jouw handschrift? In dat geval heb je een bijzonder mooi handschrift :P

    1. Nee, dit is helaas niet mijn handschrift, haha. Dank je!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.