geluk zit in een (klein) boekje
hersenscheten

geluk zit in een (klein) boekje


Als je me ergens gelukkig mee wil maken; geef me boeken. Het liefst wel boeken die ik nog niet heb, want dubbel is ook maar zo dubbel. Al sinds dat ik Lek Paardenbek was, lees ik graag. En dan houd ik het boek het liefst zo mooi mogelijk, want dan staan ze ook nog eens mooi in mijn boekenkast. Win-win. Het liefst lees ik dan heel de dag en zo snel mogelijk. Om vervolgens te balen als ik de laatste pagina heb omgeslagen. Laatst heb ik weer vier boeken besteld:
1. De biografie van Steve Jobs
2. Anti klaag boek, eerste hulp bij zeuren en zaniken van Bart Flos
3. Mark Rutte is lesbisch van Raoul Heertje
4. Koorts van Saskia Noort

Het enige minpunt eraan: ik moet weer kiezen. En zoals jullie konden lezen, dat kan ik niet zo goed. Welk boek moet ik als eerst lezen? En daarna?

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  • Reply Ariska 21/12/2011 at 22:08

    Dat Antiklaag boek klinkt wel leuk, nog nooit van gehoord maar ik hou wel van dat soort boeken!

  • Reply Naomi 22/12/2011 at 10:11

    Haha ja, ik heb laatst ook met het Mark Rutte is lesbisch boek in m’n handen gestaan. Die wil ik ook nog eens lezen. :)

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.