Zoek
Sluit dit zoekvak.

geluk zit in een (klein) boekje


Als je me ergens gelukkig mee wil maken; geef me boeken. Het liefst wel boeken die ik nog niet heb, want dubbel is ook maar zo dubbel. Al sinds dat ik Lek Paardenbek was, lees ik graag. En dan houd ik het boek het liefst zo mooi mogelijk, want dan staan ze ook nog eens mooi in mijn boekenkast. Win-win. Het liefst lees ik dan heel de dag en zo snel mogelijk. Om vervolgens te balen als ik de laatste pagina heb omgeslagen. Laatst heb ik weer vier boeken besteld:
1. De biografie van Steve Jobs
2. Anti klaag boek, eerste hulp bij zeuren en zaniken van Bart Flos
3. Mark Rutte is lesbisch van Raoul Heertje
4. Koorts van Saskia Noort

Het enige minpunt eraan: ik moet weer kiezen. En zoals jullie konden lezen, dat kan ik niet zo goed. Welk boek moet ik als eerst lezen? En daarna?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

  1. Dat Antiklaag boek klinkt wel leuk, nog nooit van gehoord maar ik hou wel van dat soort boeken!

  2. Haha ja, ik heb laatst ook met het Mark Rutte is lesbisch boek in m’n handen gestaan. Die wil ik ook nog eens lezen. :)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.