Search
Close this search box.

elk huisje heeft zijn filmpje

Na mijn werk en een flinke tramrit loop ik door een paar gezellige woonwijken naar huis. Heel asociaal gluur ik dan bij alle woningen naar binnen. Dat kan nu zo lekker, als het binnen verlicht is en de gordijnen nog open. Een beetje het concept ‘vanaf een terras gluren naar voorbijgangers met een donkere zonnebril op’. Bij elk huis zie ik andere dingen. Een ouder echtpaar dat fotoalbums doorbladert. Een jong gezin dat met man en macht de spinazie naar binnen probeert te werken bij de kroost. Een bejaarde vrouw, alleen, maar toch samen met haar breinaalden en bolletjes wol. Een volledige familie op visite, compleet met goed humeur en glaasjes wijn. Elke dag als ik langsloop, glimlach ik naar ze, al zien ze mij niet zo goed als ik hen. Bij elk huis verzin ik zelf een mini-filmpje, gebaseerd op wat ik in gauwe voorbijgaan zag.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

3 reacties

  1. Ik doe het ook altijd. En mensen doen het ook vaak bij mij. Alleen maar leuk, zo’n filmpje kijken van iemand die een filmpje kijkt.

  2. Herkenbaar! Als ik naar school loop, loop ik ook altijd langs een bejaardenhuis, en dan knik ik altijd even goedendag, en die oudjes vinden dat zo leuk.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.