als het bijna kerstmis
hersenscheten

als het bijna kerstmis

… gaat men massaal cadeautjes voor elkaar kopen die niet op het verlanglijstje staan, maar wellicht erg leuk of bruikbaar zijn, wil men massaal gezelligheid in huis, plant iedereen een enorme boom in huis, na een ruzie over of de boom dit jaar echt of nep moet zijn, hangt iedereen daar ballen in, en lampjes, om vervolgens de stekker in de wandcontactdoos te steken en erachter te komen dat de lampjes het niet doen, legt iedereen de pas gekochte cadeautjes onder diezelfde boom (zonder lichtjes, want: te lui om het opnieuw te doen), stuurt iedereen vergeten familieleden/kennissen/vrienden een kaart om fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar te wensen, want dan sla je twee vliegen in één klap, eet iedereen chocola en wordt daarna geklaagd over de pondjes die door de mondjes zijn gekomen, kijkt elk gezin Home Alone en lacht ie-de-reen om mijn enorm weldoordachte woordgrap. Merry Christmas. Fijne feestdagen. Ho ho ho en zo.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply Lauradenkt 14/12/2011 at 10:38

  Nou, ik ga geen Home Alone kijken hoor!

  • Reply freelennse 14/12/2011 at 19:45

   Ach, je mag ook wel een piepklein beetje afwijken natuurlijk :-)

 • Reply Selin 17/12/2011 at 18:10

  Hahaha, ik moest lachen.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.