Zoek
Sluit dit zoekvak.

als het bijna kerstmis

… gaat men massaal cadeautjes voor elkaar kopen die niet op het verlanglijstje staan, maar wellicht erg leuk of bruikbaar zijn, wil men massaal gezelligheid in huis, plant iedereen een enorme boom in huis, na een ruzie over of de boom dit jaar echt of nep moet zijn, hangt iedereen daar ballen in, en lampjes, om vervolgens de stekker in de wandcontactdoos te steken en erachter te komen dat de lampjes het niet doen, legt iedereen de pas gekochte cadeautjes onder diezelfde boom (zonder lichtjes, want: te lui om het opnieuw te doen), stuurt iedereen vergeten familieleden/kennissen/vrienden een kaart om fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar te wensen, want dan sla je twee vliegen in één klap, eet iedereen chocola en wordt daarna geklaagd over de pondjes die door de mondjes zijn gekomen, kijkt elk gezin Home Alone en lacht ie-de-reen om mijn enorm weldoordachte woordgrap. Merry Christmas. Fijne feestdagen. Ho ho ho en zo.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.