Zoek
Sluit dit zoekvak.
Horloge

afscheid nemen bestaat niet, maar hij wel en hij vertrok

Gillend gooide ik mijn nieuwe horloge naar zijn hoofd. Hij vertelde me net na lang aandringen dat hij een ‘paar maandjes’ geleden ‘heel per ongeluk een foutje had gemaakt’. Nog voordat ik kon uitroepen dat een fout meestal per ongeluk is, stuiterden mijn secondewijzer en batterijen tegen de muur. Het geluid echode akelig na en gonsde in mijn hoofd. “Wanneer ‘een paar maandjes geleden’? Wanneer was het precies?,” brulde ik. Hij keek schuldbewust naar zijn lelijke tenen en vouwde zijn grote teen over de teen ernaast. Hij weet dat ik het haat als hij dat doet. Als ik nog op mijn horloge had kunnen kijken, had ik geweten hoe lang de stilte duurde. Voor mijn gevoel uren. Jaren bijna. “Toen we net een week samen waren,” zei hij. In mijn hersenen ontstond kortsluiting. “We zijn al 5,5 jaar getrouwd, hufter”.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.