Zoek
Sluit dit zoekvak.
Vince speelt in het gras

de angel eruit

Hij kijkt naar me terwijl ik voor hem uit fladder door het bos. Ik voel me licht, ik voel me vrij. En ik hoor hem denken, totdat hij het daadwerkelijk uitspreekt.

“Je zit goed in je vel, hè?”

“Ja. Heel. Ik ben zo blij dat ik heb losgelaten, dat ik dingen me niet meer zo persoonlijk aantrek en dat ik niet meer de hele dag zo bang ben.”

“Dat vind ik fijn voor je.”

“Dank je. Het was wel een heel gedoe, hoor. Maar gelukkig is die angel eruit.”

“Precies, eerst die angel, daarna het gif. En dat is altijd even wroeten, knijpen en zuigen. Het is een pijnlijk proces.”

“Ja. Daarom probeer ik me nu te wapenen. Zodat ik niet telkens die angel eruit hoef te pulken, maar niet meer gestoken word.”

“Maar die angst, voor het gestoken worden, die zal altijd wel weer de kop opsteken. Denk je niet?”

“Dat is niet erg. Ik wil gewoon leven. Mijn eigen keuzes maken. En met volle angst vooruit.”

Ik wil meer fictie schrijven, dus ik heb fictie-vrijdag in het leven geroepen.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.