Zoek
Sluit dit zoekvak.
WOOOF cadeau hond

door de lens: vince, vrij, voedsel

Wat een lekker weekje was dit weer. Mooie klussen, leuke nieuwe klanten, ‘ja’ gezegd op iets Heel Spannends (daar laat ik snel meer over weten) en wegens overvol hoofd gaf ik mezelf een dagje vrij. Oh, en ik laat je ook zien waarom mijn bed écht de plek is where the magic happens. Bereid je voor op veel Vince en voedsel en meer.

MAANDAG
Ik had onder andere een spoedklus voor WOOOF: een merk hondenvoer. Is me natuurlijk helemaal op het lijf geschreven en het was ook echt ontzettend leuk om te doen.
WOOOFHet is zo leuk om te merken dat steeds meer mensen en bedrijven me weten te vinden en me inhuren. Vince vindt het maar stom dat ik de hele dag aan het werk ben en niet met hem speel. Hij snapt ook nog niet zo goed hoe hij precies op een kussen zou moeten liggen, zoals je ziet. Of nou ja — ik denk dat ‘ie het wel snapt, maar dat hij er maling aan heeft. That’s my boy.
Hardwerkende collega
DINSDAG
Afgelopen zondag had ik helemaal De Lente in mijn bol, dus ik heb een paar uur lang gepoetst en geschrobd. Uiteindelijk had ik nog precies nul zin om mijn bed te verschonen, dus dat deed ik vandaag. Eindelijk mocht ik mijn inner fangirl weer naar buiten laten komen. De onderkant is ook ZO TOF dat ik waarschijnlijk elke dag m’n deken ga draaien. Handuuug, kan ik er twee keer zo lang mee doen.Dekbed Harry Potter Lekker gewerkt vandaag! Ik heb het vrij druk de laatste tijd, waar ik echt heel dankbaar voor ben. Vandaag schreef ik onder andere een pagina voor Maaike van Met Penseel. Een heel leuk mens en ze maakt echt te gekke dingen.

Anyway, doordat ik zo druk ben en niet elke dag verplicht patat (of friet, wat jij wil, mij boeit het niet) wil eten, kook ik tegenwoordig extra veel. Vandaag was de dag dat ik het kliekje van gisteren opwarmde en ik ben mezelf dan zó dankbaar, dat ik mezelf wil knuffelen. ??✨Prakkie opwarmen
WOENSDAG
Dit was Vince zijn allerlievelingsdag. Samen een uurtje wandelen in heerlijk weer en daarna samen yogaën. Wat inhoudt dat ik yoga en hij slaapt, eigenlijk. In een volgend leven wil ik ook een Vince zijn.
Yoga met hondEffe later propte iemand wat door de brievenbus en kwam Vince ermee aansjouwen. Een cadeautje voor ‘m! Nu is ‘ie een echte #vinfluencer.
WOOOF cadeau hond KIJK NOUUU. Eigenlijk moet je alle vijf de filmpjes effe zien.

Het is zo’n dag dat ik veel te doen heb en daarom maar even een snelle lunch in elkaar flans: roerei met salami en kaas. Van het maken van de lijstjes voor DIWMOTZ krijg ik honger. Ik overweeg een blogpost te schrijven over hoe ik offertes maak — om je te laten zien wat erop staat. Is dat interessant? Laat het even weten, anders deel ik het alleen op Instagram.
Roerei met kaas en salami

Dit is trouwens een voorbeeld van zo’n lijssie:

DONDERDAG
Wegens overvol hoofd gaf ik mezelf vandaag een dagje vrij. Ik haalde wat spullen in Duitsland, at daar meteen een broodje met kaas, kaas, kaas, ham, kaas en ananas en ging op zoek naar een schoenenkast. Wel één gevonden, maar nog niet gekocht, want ik was zo slim om niet op te meten hoe groot de ruimte is waar ik ‘m neer wil zetten.
Lunch KleveEven thuis en meteen een selfie maken voor de muur. Lekker kleurtje wel. Ben er echt heel erg blij mee.
Vrije dagIk wilde ook nog even naar het centrum van Zevenaar, waar ze precies niets hadden van wat ik nodig had. Dan maar weer eten.
Frikandel speciaalIn de avond at ik sushi, wat ik haalde bij de supermarkt in Kleve. Daar hebben ze zo’n hoekie waar mensen verse sushi maken en waar ik ALTIJD iets meeneem. Het wordt tijd dat ze ruggengraten gaan verkopen daar.
SushiKocht ook eerder deze week een cadeautje voor mij: Fantastic Beasts. Had ‘m nog niet in de bios gezien, dus keek hem maar in mijn eigen thuisbios. Moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik halverwege in slaap ben gevallen — en dat kwam niet doordat ik het een saaie film vond.
Fantastic BeastsVan bank naar bed verhuisd. Lag voor mijn doen vroeg op bed en vond het heerlijk. Vaker doen. En nu kan ik eindelijk de ‘this is where the magic happens’-grap maken over mijn bed, gezien het dekbedovertrek. Het was echt een fijne, ontspannen dag. Dit moet ik vaker doen en dan ook gewoon inplannen.
Vroeg op bed
VRIJDAG
Vandaag was zo’n chille dag! Het begon al lekker zonnig en ik ben zo verliefd op de bloesem overal. Vincie en ik namen uitgebreid de tijd voor onze ochtendwandeling.
Bloesem
Die uitgebreide wandeling mocht ook wel, want ik wist wat er thuis op me te wachten stond. Ik kocht eerst Maja Magazine, als een soort preventieve beloning. Het is een tijdschrift voor ondernemende vrouwen en dit is de tweede editie. De eerste editie viel ook goed in de smaak.
Maja Magazine 2
Daarna schreef ik twee blogposts voor een vertaalbureau, scherpte ik het ‘waarom’-verhaal van een museum aan en maakte ik een offerte voor een executive coach. Binnen een paar minuten had ik al een mail terug — ze wil met mij in zee. Ik hoop echt dat dit nooit went, jongens. Aan het eind van de middag belde ik nog even met auto.nl voor de teksten die ik vanaf komende week ga schrijven. Ik kreeg ook nog een heel leuk mailtje van Maaike van Met Penseel, dat ze zo blij is met de tekst. Hoera! Dit is lekker het weekend ingaan.

ZATERDAG
Moest weer veel te hard lachen toen ik dit zag staan en alleen maar kon denken: hé, een zeiljacht! ?
ZeiljachtToen Vince en ik weer thuiskwamen, gooide ik wat stokbrood met kaas in de oven. Grote kans dat dit weer helemaal mijn nieuwe verslaving wordt. Tijdens het eten keek ik twee afleveringen terug van Ik durf het bijna niet te vragen: eentje met ongeneeslijk zieke mensen en eentje met sekswerkers. Allebei maakten diepe indruk op me. Bij de aflevering met zieke mensen liepen de tranen over mijn wangen.Ontbijt op zaterdagDeze kwam dus even kijken of alles wel goed met me ging. (En zo ja, geef aandacht pls)
Herdershond aandachtIk was voor vandaag wel weer klaar met de schermen. Ik probeer in de weekenden mijn schermtijd tot een minimum te beperken, omdat ik doordeweeks al minimaal 8 uur per dag naar mijn iMac tuur. Heb het idee dat mijn hersenen en ogen die rust wel kunnen gebruiken… Ik lees hier trouwens De Bruggenbouwer.
De Bruggenbouwer

Mocht je benieuwd zijn naar meer van mij; ik ben hartstikke volgbaar op TwitterFacebook en Instagram. Oh, en een overzicht van al mijn weekoverzichten is er natuurlijk ook. Vorige keer was het thema ‘amsterdam, auto’s, afgemat‘.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

  1. Klinkt als een meer dan fijne week! Ik vind ‘Ik durf het bijna niet te vragen’ echt een interessant programma. Ik lig nog een beetje achter met terugkijken, dus ik heb die 2 afleveringen nog tegoed.

  2. Klinkt als een heerlijke week! Super dat het zo goed gaat met je werk. Heel lekker bezig! Het is precies wat ik met mijn werk als freelancer voor ogen had, maar mannn wat zat ik mezelf in de weg. Nu als tekstschrijver in loondienst en lovin’ it. Via jouw blogs geniet ik gewoon lekker mee van het zzp-leven!

    1. Dat was het ook echt! En dit wordt hopelijk ook zo’n fijn weekie. Wat leuk dat je via mijn blogposts alsnog lekker meegeniet. Wat zorgde ervoor dat je jezelf in de weg zat? In ieder geval lekker voor je dat je nu zo op je plek zit! ✨

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.