Zoek
Sluit dit zoekvak.

ik ben afgestudeerd en jullie mogen me hier feliciteren

1555550_622238354479948_1660228359_nEn ik ben zo blij als een kind!

 

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

18 reacties

 1. Hi kind, aan mij weer de eer om je ook, via deze weg, als eerste te feliciteren met het behalen van je HBO diploma Bedrijfscommunicatie.
  Het laatste half jaar was niet het gemakkelijkste Maar je hebt je er doorheen geslagen en helemaal zelf gedaan. Als moeder ben ik zeer trots op je Lenn. Super!
  Weer een tijdperk afgesloten. En mag hopen dat er binnen korte tijd een mooie baan voor je weggelegd is. Wens je daarbij ook heel veel succes oa met je eigen teksbureau FREELENNSE … en in je verdere loopbaan.
  Je hebt het top gedaan!! Geniet van deze periode schat .I love you *)

 2. Gefeliciteerd! Dat moet geweldig voelen. Trouwens, dat berichtje van je moeder, zo lief! :)

 3. Wauw, super goed! Gefeliciteerd!! :D
  Wat een ontzettend lief berichtje heeft je moeder achtergelaten trouwens, heel mooi om te lezen <3 :)

 4. Gefeliciteerd, goed gedaan!! Lief dat berichtje van je moeder ook!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.