Zoek
Sluit dit zoekvak.

ik verklaar de liefde aan…

Letters. Die tekens die woorden vormen, waarmee je een taal vormt. Waarmee je communiceert. Om samen een alfabet te zijn. Maar 26 letters die alle woorden kunnen vormen die er bestaan. Letters die ervoor zorgen dat je woorden kan schrijven of spreken en daarmee kan zeggen wat je wil. Waardoor we kunnen schrijven. Twitteren. Alles delen met de rest van de wereld. Waardoor we kunnen praten en zingen. Naar muziek luisteren. In de auto keihard en keilelijk meezingen, maar daarvoor wel even je telefoon checken om te kijken of je niet per ongeluk iemand belt. Waardoor we kunnen bellen. Urenlang. Over alles, maar vooral over niets. Waardoor we kunnen ruziën. Schreeuwen en daarna zeggen: ‘ik vind je weer lief. Vriendjes?’. Waardoor we kunnen Whatsappen dat we in een tram zitten die maar niet doorrijdt en dat we daardoor bijna te laat zijn voor het avondeten. Want ja, stipt om 5 uur moeten die geprakte aardappelen naar binnen gewerkt worden. Waardoor we kunnen lezen. Urenlang de wereld om je heen laten voor wat het is en in je boek kruipen. Dat je kan zeggen “accio sigaretten!” (Dat grapje is wel voor diehard fans van Harry Potter.) Ik vind ze maar wat leuk, die letters.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

    1. Mij lukt het tot op de dag van vandaag ook niet.

  1. Ik heb niets met Harry Potter dus die ‘accio sigaretten’ snap ik dan ook niet, maar ik deel wel je liefde voor letters!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.