Zoek
Sluit dit zoekvak.

door de lens van #3

Alweer de derde post van ‘door de lens van’. De dagen rondom Koninginnedag heb ik vastgelegd op de gevoelige plaat. Mocht je me volgen op Instagram, kan het zijn dat je deze foto’s al eens gezien hebt. Maar ach, herhaling is kracht. Klik verder voor de rest van de foto’s. :-)

Ik moest een beetje gniffelen om mijn iPhone. ‘Koninginnedag, morgen, hele dag’.

Ik beken schuld. Weer boeken gekocht.

Mijn lievelingsplek :-)

Soms verdien je dat.

Mist en kou. Kom maar door met die zomer, weergoden.

Na 400 jaar zeuren, kreeg ik eindelijk mosselen! (Lelijk woord. Mossooooowl. Iehhh.)

Mijn lieve oma mocht 27 april 80 jaar worden. Ze verdiende dus mooie cadeaus en een stevige knuffel. Maar niet te stevig, met die broze botjes.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Eén reactie

  1. Volgens mij heb jij een mooie band met je oma (:
    En mosselen zijn zo goddamn lekker.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.