Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gratis

Nieuwsbrief

M’n nieuwsbrief voor ondernemers is een marketingtool — zeker. Maar aangezien ik overtuigd aanhanger ben van waarde delen en adviserend verkopen, is het er eentje waar jij absoluut iets aan hebt. Geen verkapte reclamefolder waar je op alle mogelijke manieren aan probeert te ontsnappen en waar in internetland nog niet zo’n handige nee/nee-sticker voor is. Wél een marketingmail waarmee je bouwt aan je bedrijf, vertrouwen én omzet, zodat ondernemen makkelijker en leuker is dan ooit. 

Het is een nieuwsbrief boordevol handigs, zoals:

Maar gevoel is net zo belangrijk. Een greep uit de reacties van die 500+ ontvangers (terwijl er pas drie edities verstuurd zijn 😏 ):

Toen ik aan de lezers vroeg of ik hun mening mocht delen, reageerde één van hen: “Zeker! Zo veel mogelijk mensen mogen zien dat jouw nieuwsbrief écht de moeite waard is!”

Laat hier je e-mailadres achter, dan regel ik dat de eerstvolgende Selling Stories op je digitale deurmat ploft en je je marketing mastert:

Goed om te weten: ik heb geen schimmige deals met mensen die graag gegevens opkopen. Met andere woorden: je gegevens zijn bij mij veilig en ik gebruik ze alleen om je de nieuwsbrief te sturen. Je krijgt ‘m in ieder geval eens per maand.

PS Ik verstuur mijn nieuwsbrieven via MailBlue — en daar ben ik erg tevreden over. Zo tevreden dat ik affiliate van ze ben. Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om je mails mee te verzenden? Als je deze link gebruikt en na je 14 dagen gratis proberen een abonnement afsluit, snoep ik wat van hun winst weg. (Kunnen ze lijden.)