Zoek
Sluit dit zoekvak.

de violiste

recensie de violiste

Waar gaat De violiste over?

Zodra het lichaam van Lena Miller gevonden wordt, verandert het leven van violiste Amber Kaufmann ingrijpend. Sterker nog, haar leven wordt wreed verstoord. Ambers man en tevens manager, Kurt, lijkt veel meer te weten van het lot van Lena – tegen ieders verwachtingen in. Lena is de dochter van een bekende Britse politicus en ze verdween plotseling op 17-jarige leeftijd. De negatieve publiciteit die over Amber en Kurt wordt uitgestort heeft desastreuze gevolgen voor de carrière van Amber en voor haar relatie. Om het tij te keren zal ze moeten achterhalen wat de waarheid is achter Lena’s verdwijning. Dit blijkt een waarheid te zijn met verstrekkende gevolgen…

Wat vind ik van De violiste?

Als ik op de cover lees dat het een verrassende en intelligente thriller is vol onderhuidse spanning, met thema’s als verboden liefde, muziek en moord, dan heb je mij enthousiast. Dit soort dingen zorgen er ook altijd voor dat mijn verwachtingen hoog zijn. En gelukkig maakte De violiste dit waar. Dit boek is volgens mij met passie geschreven en ik houd van mensen met passie. Laat staan hoe ik houd van schrijvers met passie. Ik vind het knap hoe ik heb meegeleefd met Amber, hoe ik bijna haar angsten voelde en hoe ik meeging in haar gedachten. Het verhaal is goed geschreven en bleef me boeien, terwijl ik toch echt een persoon ben die snel is afgeleid. Knap gedaan. Dit is zo’n boek waarvan je baalt dat je het uit hebt.

♥ Waardering: 8,5.

Patricia Snel – De violiste
The House of Books / 2016 / 9789044347944
De Violiste is bij Bol.com te koop voor €19,99.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Eén reactie

  1. Aah dit klinkt als een onwijs goed boek!
    Zeker met deze thema’s en combinaties!
    Ben heel benieuwd!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.