recensie In mijn bloed -
boeken

in mijn bloed

in mijn bloed

Waar gaat In mijn bloed over?

Benthe Berg, een journaliste met liefde voor haar vak, interviewt de moordenaar van een aantal prostituees. Ze waant zich veilig, want een paar dagen later zal de man worden opgepakt. De moordenaar blijkt op de dag van de politie-inval spoorloos verdwenen te zijn, maar laat zich op bedreigende wijze nog steeds horen. Daarnaast krijgt Benthe hartverscheurend nieuws. Haar dochtertje Céline is één van de kinderen die door pedofiel Rick V. zijn misbruikt. Ze schreef al over deze man voordat ze wist dat haar eigen kind slachtoffer was geworden van hem. Ze duikt in het onderzoek en moet met lede ogen aanzien dat Rick V. een lage straf krijgt en dat bovendien iedereen in het dorp in zijn onschuld blijft geloven. De journaliste vindt dit zo onrechtvaardig dat ze op wraak zint. Zodra Rick V. zijn vrijheid weer tegemoet loopt, zal ze hem liquideren…

Wat vind ik van In mijn bloed?

Dit boek mag je met recht een thriller noemen. In mijn bloed hield me van de eerste tot de laatste bladzijde in zijn greep. Er zitten meerdere spanningsbogen in wat ervoor zorgt dat je niet kan wachten tot je op de volgende bladzijde bent. Je wil meer en meer en het liefst zo snel mogelijk. Ik las dit boek dan ook niet voor niets in één zondag uit…

Ik vind het niet altijd fijn als het boek een verrassend einde heeft, maar in dit geval pakte het heel goed uit. Ik wil meer lezen van Milou van der Will!

♥ Waardering: 8.

Milou van der Will – In mijn bloed
The House of Books / 2014 / 9789044344639
In mijn bloed is bij Bol.com te koop voor €19,95.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply Olga 19/02/2015 at 08:17

  Klinkt als een boek dat ik ook zou lezen, ik houd wel van spanning en sensatie :)

 • Reply kelly 19/02/2015 at 11:57

  Lijkt me LOEI spannend!!! Gaat bovenaan mijn lees lijst!

 • Reply Daan 19/02/2015 at 20:43

  He -maar die moordenaar van prostituees en die pedofiel -hebben die met elkaar te maken? Is dat dezelfde persoon? Of zijn dat twee verschillende gevaren die ze achter zich aan krijgt?

 • Reply Jolien 19/02/2015 at 21:52

  Lijkt me een goed boek, ik ga hem onthouden!

 • Reply Fernanda 21/02/2015 at 11:12

  Lijkt mij een leuk boek! En gewoon een vraagje hoor maar waarom is er geen waardering ? ; )

  • Reply freelennse 21/02/2015 at 11:15

   Scherp! Dank je wel. Heb het gelijk toegevoegd.

 • Reply BeautyblogLaura 21/02/2015 at 11:40

  Ik lees eigenlijk amper boeken maar deze lijkt me wel super fijn om te lezen! Ga ik onthouden xx

 • Reply Zo simpel is dan geluk 22/02/2015 at 20:16

  Ik houd van thrillers. Dit klinkt als een geweldig boek. Ik ga hem onthouden. :)

  • Reply freelennse 22/02/2015 at 22:38

   Als je van thrillers houdt, zit je met dit boek goed! :-)

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.