Versjes van Lars - freelennse
boeken

versjes van lars

Versjes van Lars

Ik ben nog nooit zo blij geweest met het eindigen van mijn shopverbod van een maand. Oké, ik voerde het ook nog nooit eerder in, maar toch. De dag dat ik weer een cadeautje voor mezelf mocht kopen, greep ik dan ook meteen de kans om Versjes van Lars in mijn digitale winkelmand te knikkeren. Uiteraard rekende ik ook af en viel het boek een dag later op mijn deurmat. Maar is Versjes van Lars een aanrader?

Versjes van Lars

Ik kan er heel kort over zijn: Versjes van Lars is een regelrechte aanrader. Het is een klein boekje (past helaas net niet in je schoen…), maar ik heb er grote liefde voor. Er staat geen één versje in waar ik niet door geraakt werd. Ze zijn heerlijk simpel en kort. Het moge duidelijk zijn: ik ben fan. Mijn verwachtingen waren hoog, want ik volg Lars en zijn versjes al een tijdje op Twitter. Een tijd terug stuurde hij me een versje op en dat staat sinds die dag al te pronken op mijn slaapkamer. Nu kan ik dus iedere dag nog tientallen andere versjes lezen. :-)

Speciaal voor jullie een bonus in de vorm van mijn lievelingsversje!

Jij bent,
en dat is het fijne, 
dat ze regen hebben
voorspeld, maar de
zon is gaan schijnen

♥ Waardering: 10.

Lars van der Werf – Versjes van Lars
J.M. Meulenhoff / 2014 / 9789029090407
Bij Bol.com te koop voor €10,00.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply 4.Balou 04/12/2014 at 10:29

  Wat leuk om al die versjes te lezen! Kan je goed inspiratie uit opdoen =)

 • Reply Nathalie Eline 04/12/2014 at 15:06

  Wat een schattig boekje! En dat versje is inderdaad heel mooi! :)

 • Reply Sax and the Pretty 04/12/2014 at 19:32

  Een shopverbod van een maand…en dan na die maand thuiskomen met 1 enkel boekje! ;) Netjes hoor, ben benieuwd!

  • Reply freelennse 04/12/2014 at 21:52

   Haha, dit boek wilde ik al langer bestellen, dus dat was het eerste wat ik deed. Daarna heb ik nog veel meer gekocht, no worries ;-)

 • Reply Daan 06/12/2014 at 02:39

  Ja, staan veel mooie tussen!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.