Zoek
Sluit dit zoekvak.
Versjes van Lars

versjes van lars

Versjes van Lars

Ik ben nog nooit zo blij geweest met het eindigen van mijn shopverbod van een maand. Oké, ik voerde het ook nog nooit eerder in, maar toch. De dag dat ik weer een cadeautje voor mezelf mocht kopen, greep ik dan ook meteen de kans om Versjes van Lars in mijn digitale winkelmand te knikkeren. Uiteraard rekende ik ook af en viel het boek een dag later op mijn deurmat. Maar is Versjes van Lars een aanrader?

Versjes van Lars

Ik kan er heel kort over zijn: Versjes van Lars is een regelrechte aanrader. Het is een klein boekje (past helaas net niet in je schoen…), maar ik heb er grote liefde voor. Er staat geen één versje in waar ik niet door geraakt werd. Ze zijn heerlijk simpel en kort. Het moge duidelijk zijn: ik ben fan. Mijn verwachtingen waren hoog, want ik volg Lars en zijn versjes al een tijdje op Twitter. Een tijd terug stuurde hij me een versje op en dat staat sinds die dag al te pronken op mijn slaapkamer. Nu kan ik dus iedere dag nog tientallen andere versjes lezen. :-)

Speciaal voor jullie een bonus in de vorm van mijn lievelingsversje!

Jij bent,
en dat is het fijne, 
dat ze regen hebben
voorspeld, maar de
zon is gaan schijnen

♥ Waardering: 10.

Lars van der Werf – Versjes van Lars
J.M. Meulenhoff / 2014 / 9789029090407
Bij Bol.com te koop voor €10,00.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

5 reacties

    1. Haha, dit boek wilde ik al langer bestellen, dus dat was het eerste wat ik deed. Daarna heb ik nog veel meer gekocht, no worries ;-)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.