Zoek
Sluit dit zoekvak.

een gevoelige plaat

Een e-mail krijgen waar je intens blij van wordt. Ja, ik word daar blij van. Zo’n e-mail kreeg ik een tijdje terug en ik pluk daar vandaag de dag nog steeds de vruchten van.

Ik werd namelijk benaderd door CanvasCompany, met de vraag of ik een fotoproduct wilde ontvangen. Nou, dat is uiteraard niet tegen dovemansoren gezegd. Mijn liefde voor fotografie is groot, al doe ik er tegenwoordig veel te weinig mee. Gelukkig kon ik in mijn archief wel een mooie foto vinden waar ik graag een afdruk van wilde hebben!

Via FotoOpAluminium bestelde ik een fotoproduct. Jullie mogen drie keer raden van welk materiaal het fotoproduct is. Ha, ik had nog nooit zoiets gezien, laat staan besteld, dus ik liet me graag verrassen. En ik kan jullie vertellen: ik bén blij verrast! Ten eerste is het bestellen echt supermakkelijk. Ik houd wel van foolproof bestellen, want echt geduldig ben ik niet en het komt wel eens voor dat ik dingen thuis krijg waarvan ik me heftig aan het afvragen ben of ik dat daadwerkelijk besteld heb. Hashtag chaoot. Gelukkig was dat hier niet het geval en ik kreeg al heel snel mijn mooie plaat binnen!

Wat me meteen opviel is dat de kleuren heel erg mooi zijn. Ik had géén idee hoe het eruit zou komen te zien op aluminium, maar het valt me zeker niet tegen. Waar ik ook heel blij van werd: de snelle en goede levering. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelde fotoproduct. Je krijgt een e-mail zodra je product in productie wordt genomen en wanneer het naar je toegestuurd wordt. Het product is stevig ingepakt en komt zonder beschadigingen aan. Score!

Ik koos voor een foto van kaarsjes, die ik ooit in een kerk maakte. Met alvast de wintermaanden in gedachten, gokte ik dat zo’n warme foto niet zou misstaan in mijn huis. En ik kreeg gelijk! Helaas is het nu met het grauwe weer wat lastig om het over te brengen op foto’s, maar jongens, het is een parel. Echt. Kijk maar.

foto_collage

Bestel jij ook zo’n fotoproduct? Eén tip: raak het niet telkens aan met je vette vingers (zoals ik), want het blijkt dat je dit erg goed ziet. Vooral als je er dus foto’s van maakt… Maar ik vertrouw erop dat jullie daar doorheen kunnen kijken ;-)

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.