zullen we samen de test doen? - freelennse
hersenscheten

“zullen we samen de test doen?”

Ik denk dat onlangs het meest romantische sinds ooit tegen me is gezegd. “Zullen we samen de test doen?”. Ik kreeg meteen honderden vlinders in mijn buik. Met die zoete, zwevende beestjes in me kon ik natuurlijk niet weigeren.

Ondanks dat ik na die veelbetekenende vraag zat te klapperen met mijn oren en veelvuldig knipperde met mijn ogen, stond ik al snel met mijn iPhone in mijn hand. Ik moest iedereen hier van op de hoogte stellen, want dit is echt heel groot nieuws. En uiteraard wil ik graag dat iedereen ervan meegeniet. Ik ben namelijk groot fan van het motto “hoe meer zielen, hoe meer vreugd”. Dus opende ik een nieuwe groep met dierbaren op WhatsApp, veranderde ik de foto in een groot vraagteken en het onderwerp in “de test”.  De eerste stap is gezet. En omdat niemand van ons weet waar dit eindigen zal, leek een vraagteken mij wel op zijn plek.

Goed. Het werd tijd om iedereen te vragen of ze mee wilden genieten van de test. Natuurlijk stemde iedereen in. Meteen opende iedereen zijn App Store om deze fan-tas-tische app te downloaden. Kijken hoe goed je je vrienden kent door te raden wat voor antwoord zij op de vragen hebben gegeven. En ja, het zijn natuurlijk ook heel rare en persoonlijke vragen.

Jongens, ik heb een nieuwe verslaving gevonden, hoor. Trouwens, de eerste vraag die ik kreeg, was of en hoe ik wilde trouwen. Dat moet toch een teken zijn?!?!??!!

 

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  • Reply LNNK 12/07/2014 at 10:11

    Je maakt me wel heel nieuwsgierig :)

  • Reply Robin 13/07/2014 at 19:42

    Haha. En wat was je antwoord op dw eerste vraag? ;)

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.