Zoek
Sluit dit zoekvak.

I said yes!

Riep ik voorheen altijd dat ik niet wilde trouwen en dat de liefde niets voor mij is, ben ik inmiddels gewoon al op huwelijksreis geweest. I said yes! Jullie hebben hier niets van gemerkt, want ik heb gewoon mijn blogposts ingepland en op sociale media niet vermeld dat ik weg was, om te voorkomen dat inbrekers net zo enthousiast werden als ik.

Ondanks dat we onze relatie een moeizaam begin heeft gekend, doordat we niet altijd bij elkaar konden zijn, zijn we inmiddels heel gelukkig samen. En hoe kan je dat beter bezegelen dan door in het huwelijksbootje te stappen? We trouwden in ons dagelijkse kloffie en besloten ons geld te besteden aan de huwelijksreis. En oh, het was mijn meest romantische reis ooit. Mijn kersverse hubby heeft me goed beziggehouden. Hij weet dat ik snel verveeld ben, dus hij had veel leuke dingen bedacht. Zo hebben we uren geslenterd door Parijs en zijn we druk bezig geweest om de meest uitgekauwde toeristenfoto ooit te maken. Dat is gewoon een dagtaak, hoor, als je allebei de personificatie van perfectionisme bent.

Van Parijs gingen we naar Cuba om te diepzeeduiken (en te vissen naar complimentjes). Wat je daar ziet, is werkelijk adembenemend. Nemo’s, koraal, haring en kaviaar: er is van alles wat. Ik heb me kostelijk vermaakt in die paar uur dat we onder water waren. Jammer genoeg bleek mijn iPhone niet tegen water te kunnen, anders had ik natuurlijk wat kiekjes gemaakt en op Instagram geplaatst. Gelukkig had onze duikinstructeur een Go Pro bij zich en wilde hij één foto van ons maken. Dat is wat, hoor. Dat je weet dat je die foto heel graag wil gaan delen, dus de druk om er magnifiek op te staan, is bijna onmenselijk. Na lang selecteren, twijfelen, veranderen van mening en noem het maar op, ben ik nu bereid om de beste foto’s van onze reis en het begin van onze relatie met jullie te delen. Komen ze!

 

10461904_10203863574930589_838216238546884567_o
Het begin van onze relatie. We zijn allebei erg druk (ha, precies, letterlijk en figuurlijk), dus als hologram bij elkaar zijn, was de ideale oplossing.

10379894_10203863574850587_3717559409362953239_o
Oui, oui, Paris, baby! We hebben een hele dag gedaan over deze foto. Maar zie je hoe perfect we de Eiffeltoren vasthebben?

10275465_10203863574890588_4559973686139612465_o
Zuurstofflessen vinden wij overrated.

(PS: mocht je nou ook een beetje verliefd geworden zijn op mijn hubby, geef hem dan hier een beetje liefde. Oké, ik geef toe, we zijn geen verliefd stel. Maar dat zou afbreuk doen aan het verhaal.)

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

3 reacties

  1. Wat leuk dat jullie het op deze manier gedaan hebben! Wat een onwijs leuke foto’s ook!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.