Zoek
Sluit dit zoekvak.

hoe andermans verslaving mijn geluk werd

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik ben dankzij iemands verslaving dolgelukkig geworden. En ja, ik meen het. Misschien doordat ik een kind was en de wereld wat minder goed begreep. Of doordat ik gewoon een slecht mens ben. Misschien zelfs wel ronduit vals? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat mijn oom het zo’n vijftien jaar geleden goed te pakken had. En eens in de zoveel weken stond hij hier weer voor de deur, te vragen om hulp. Hulp die ik hem maar al te graag bood. Hij was namelijk verslaafd aan het verzamelen van de speeltjes die bij de Kindersurprise eieren zaten. Kasten vol had hij. Maar hij werd zelf toch een beetje misselijk van het opeten van al die chocolade om eindelijk dat speeltje uit te kunnen pakken. Met vuilniszakken vol met chocolade stond hij voor de deur. Of wij hem even wilden helpen. Natuurlijk offerde ik me gewillig op. En ik me maar afvragen waar die overtollige kilo’s toch vandaan komen…

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

18 reacties

  1. Haha! Ik verwachtte eigenlijk een wat heftigere verslaving. Maar zo’n verslaving is perfect!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.