Zoek
Sluit dit zoekvak.

waarom sneeuw toch wel leuk is

Bij de eerste lentedagen sprak ik de legendarische woorden: ‘let maar op, het gaat sowieso nog sneeuwen’. Misschien was het de goden verzoeken, maar het was eruit voordat ik er erg in had. En het allerergste: ik heb gelijk gekregen. Normaal ben ik daar fan van en ga ik door tot het bittere eind om gelijk te krijgen. Toch had ik het dit keer enorm gewaardeerd als de weergoden gewoon regelrecht tegen me in waren gegaan. Maar vanmorgen zorgde de sneeuw voor een lach op mijn gezicht. De auto moest ijs- en sneeuwvrij gemaakt worden. Op zich is dat geen feest, maar 1) het werd voor me gedaan en 2) dat gaf me mooi de gelegenheid om nog een sigaretje te roken. En 3) ik kan mijn uGGs aan zonder afgezeken te worden en 4) ik ben niet uitgegleden. Dolle pret.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

6 reacties

  1. hihi, wat fijn dat iemand je ruiten wilde krabben! En natuurlijk altijd een mooi excuus voor uggs :) Ik hou alleen niet zo van die ijzige kou! Maar het uitzicht vind ik dan wel weer mooi :)

  2. ik vond het ook dolle pret vanmorgen.. zo leuk om een cabrio te hebben onder 20 cm sneeuw ;)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.