waarom sneeuw toch wel leuk is
hersenscheten

waarom sneeuw toch wel leuk is

Bij de eerste lentedagen sprak ik de legendarische woorden: ‘let maar op, het gaat sowieso nog sneeuwen’. Misschien was het de goden verzoeken, maar het was eruit voordat ik er erg in had. En het allerergste: ik heb gelijk gekregen. Normaal ben ik daar fan van en ga ik door tot het bittere eind om gelijk te krijgen. Toch had ik het dit keer enorm gewaardeerd als de weergoden gewoon regelrecht tegen me in waren gegaan. Maar vanmorgen zorgde de sneeuw voor een lach op mijn gezicht. De auto moest ijs- en sneeuwvrij gemaakt worden. Op zich is dat geen feest, maar 1) het werd voor me gedaan en 2) dat gaf me mooi de gelegenheid om nog een sigaretje te roken. En 3) ik kan mijn uGGs aan zonder afgezeken te worden en 4) ik ben niet uitgegleden. Dolle pret.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply Nils 14/03/2013 at 10:14

  3) Echt wel.

 • Reply Simone 14/03/2013 at 16:02

  hihi, wat fijn dat iemand je ruiten wilde krabben! En natuurlijk altijd een mooi excuus voor uggs :) Ik hou alleen niet zo van die ijzige kou! Maar het uitzicht vind ik dan wel weer mooi :)

 • Reply martina 14/03/2013 at 17:40

  ik vond het ook dolle pret vanmorgen.. zo leuk om een cabrio te hebben onder 20 cm sneeuw ;)

 • Reply AreyouShir? 15/03/2013 at 16:45

  Helderziend, ben je! ;-) Van mij mag de zon snel weer gaan schijnen.

 • Reply Evelien 16/03/2013 at 13:13

  Hahaha, hoera voor Uggs, zelfs in de lente! <3

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.