Zoek
Sluit dit zoekvak.

dirty diana

Drie hoeraatjes voor de fotografiefamilie: er is weer een kleintje bij! Dit lieve schatje is licht, van plastic én… analoog! Mijn eerste analoge camera. En hoe simpel hij er ook uitziet, ik moet er nog even aan wennen. Want hoe ging een rolletje in een camera krijgen ook alweer in zijn werk?! Ik heb moord en brand geschreeuwd, mijn ouders om hulp gesmeekt en gebeden tot God en dat werkte. Het rolletje zit erin, de fototeller staat op 6 en mijn geluksniveau is gestegen met 100%. Komende tijd zullen wij dus samen zijn. Ik ben heel benieuwd naar wat er van het eerste rolletje terechtkomt! Als jullie het leuk vinden en de foto’s zijn enigszins toonbaar, kan ik misschien wel wat laten zien. Maar eerst ga ik nog even knuffelen met dit lekkere ding.

Diana3
Diana2
Diana1

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

8 reacties

  1. Ge-wel-dig! Ik wil zo’n camera waar de foto uit komt, ben ff de naam kwijt. Maar laat ik dat maar niet hardop zeggen ik heb namelijk net een spiegelreflexcamera gekregen!

  2. Leuk! Ik twijfel op dit moment of ik een compactcamera met full-hd filmfunctie zal vragen voor m’n verjaardag. Ik weet het niet zo goed, ik heb eigenlijk al 3 camera’s… Maar ik vind het zo leuk!

  3. Leuk leuk! Maar het lijkt me zo’n gedoe om dat rolletje te laten ontwikkelen en zo. Ik vergeet dat altijd. Zo heb ik een keer een wegwerpcameratje twee jaar lang niet laten ontwikkelen. Inmiddels heb ik ‘m maar weg gegooid.
    Daarom lijkt een Polaroid zo handig! Klik op de knop en de foto komt eruit. Ideaal.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.