Diana lomografie camera
fotografisch geheugen, hersenscheten

dirty diana

Drie hoeraatjes voor de fotografiefamilie: er is weer een kleintje bij! Dit lieve schatje is licht, van plastic én… analoog! Mijn eerste analoge camera. En hoe simpel hij er ook uitziet, ik moet er nog even aan wennen. Want hoe ging een rolletje in een camera krijgen ook alweer in zijn werk?! Ik heb moord en brand geschreeuwd, mijn ouders om hulp gesmeekt en gebeden tot God en dat werkte. Het rolletje zit erin, de fototeller staat op 6 en mijn geluksniveau is gestegen met 100%. Komende tijd zullen wij dus samen zijn. Ik ben heel benieuwd naar wat er van het eerste rolletje terechtkomt! Als jullie het leuk vinden en de foto’s zijn enigszins toonbaar, kan ik misschien wel wat laten zien. Maar eerst ga ik nog even knuffelen met dit lekkere ding.

Diana3
Diana2
Diana1

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply Meiryems 08/01/2013 at 12:09

  Ge-wel-dig! Ik wil zo’n camera waar de foto uit komt, ben ff de naam kwijt. Maar laat ik dat maar niet hardop zeggen ik heb namelijk net een spiegelreflexcamera gekregen!

  • Reply freelennse 08/01/2013 at 12:21

   Polaroid! Dat is inderdaad ook heel gaaf! Welke camera heb je gekregen? :-)

 • Reply Niki 08/01/2013 at 12:40

  Oh wat een gaaf ding! Zo een zou ik ook nog willen hebben.

 • Reply Anouk 08/01/2013 at 21:30

  Nice! Ik wil ooit nog een polaroid en een spiegelreflex. Maar ja, dromen…

 • Reply Anneke 09/01/2013 at 10:16

  Leuk! Ik twijfel op dit moment of ik een compactcamera met full-hd filmfunctie zal vragen voor m’n verjaardag. Ik weet het niet zo goed, ik heb eigenlijk al 3 camera’s… Maar ik vind het zo leuk!

 • Reply Jolien 09/01/2013 at 19:51

  Zo’n mooi toestel!

 • Reply Mylène 09/01/2013 at 23:22

  Wat gaaaaaf! Natuurlijk ben ik benieuwd naar de foto’s!

 • Reply SanneWierda 10/01/2013 at 11:25

  Leuk leuk! Maar het lijkt me zo’n gedoe om dat rolletje te laten ontwikkelen en zo. Ik vergeet dat altijd. Zo heb ik een keer een wegwerpcameratje twee jaar lang niet laten ontwikkelen. Inmiddels heb ik ‘m maar weg gegooid.
  Daarom lijkt een Polaroid zo handig! Klik op de knop en de foto komt eruit. Ideaal.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.