Zoek
Sluit dit zoekvak.

nee, ik wil niet

“En jij? Ook al twintig inmiddels. Bijna 21. Tijd om samen te gaan wonen, te trouwen en kindjes te krijgen, is het niet?” “Verleidelijk… Maar, nee. Ik wil niet trouwen.” “Niet trouwen, zeg je? Waarom niet? Dat moet toch de mooiste dag van je leven zijn?”. Nee. Nee, mannen, ik wil niet trouwen. Met niemand van jullie. Ik krijg spontaan de kriebels – en dan niet van verliefdheid – als ik denk aan bruidsmode, trouwlocaties, vervoer, het huwelijksfeest, de fotografie, bedankjes, bruidslingerie, trouwringen… Enkel de huwelijksreis heb ik al uitgestippeld, mijn toekomstige vriend en ik gaan naar Bora Bora.

En omdat ik tegenwoordig enigszins kan tekenen,
jawel, heb ik een bruidspaartje getekend. Het is enig.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Eén reactie

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.