Zoek
Sluit dit zoekvak.

wat als?

Wat als ik in één keer mijn diploma had gehaald? Wat als ik geen hernia had? Wat als ik mijn eerste tatoeage nooit had laten zetten? Wat als ik niet kon schrijven? Wat als ik niet meer kon luisteren? Wat als ik niet trots op mezelf zou mogen zijn? Wat als ik niet vrij was? Wat als ik geen euro op mijn rekening zou hebben staan? Wat als mijn iMac het morgen begeeft? Wat als ik niet kan afstuderen? Wat als er morgen ineens een puppy voor mijn deur ligt? Wat als ik morgen een enkeltje naar Curaçao krijg? Wat als mijn verstandskiezen nooit boven mijn tandvlees uit waren gepiept? Wat als er geen kaakchirurgen waren? Wat als… we stoppen met nadenken over wat er gebeurd was ‘als’?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

  1. Ugh, ik ben ook zo goed in dat ‘wat als’-denken. Probleem is alleen dat je er zelden vrolijk van wordt, dus ik probeer het heel hard af te leren ;)

  2. Als ik in 1x m’n diploma had gehaald en geen tussenjaar had genomen? Dan zat ik nu in de 3e. Ach c’est la vie. En het bevalt me goed. (:

  3. Ja, de ‘wat als’-constructie… Ben er erg goed in (net zoals jij obviously), maar probeer er soms maar niet teveel bij stil te staan.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.