wat als?
hersenscheten

wat als?

Wat als ik in één keer mijn diploma had gehaald? Wat als ik geen hernia had? Wat als ik mijn eerste tatoeage nooit had laten zetten? Wat als ik niet kon schrijven? Wat als ik niet meer kon luisteren? Wat als ik niet trots op mezelf zou mogen zijn? Wat als ik niet vrij was? Wat als ik geen euro op mijn rekening zou hebben staan? Wat als mijn iMac het morgen begeeft? Wat als ik niet kan afstuderen? Wat als er morgen ineens een puppy voor mijn deur ligt? Wat als ik morgen een enkeltje naar Curaçao krijg? Wat als mijn verstandskiezen nooit boven mijn tandvlees uit waren gepiept? Wat als er geen kaakchirurgen waren? Wat als… we stoppen met nadenken over wat er gebeurd was ‘als’?

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply Lauradenkt 21/06/2012 at 09:57

  Ja, dat zou wel voor veel rust zorgen! (dat laatste)

 • Reply Sylvia 21/06/2012 at 09:58

  Ugh, ik ben ook zo goed in dat ‘wat als’-denken. Probleem is alleen dat je er zelden vrolijk van wordt, dus ik probeer het heel hard af te leren ;)

 • Reply Naomi 21/06/2012 at 22:45

  Als ik in 1x m’n diploma had gehaald en geen tussenjaar had genomen? Dan zat ik nu in de 3e. Ach c’est la vie. En het bevalt me goed. (:

 • Reply Anouk 24/06/2012 at 20:00

  Ja, de ‘wat als’-constructie… Ben er erg goed in (net zoals jij obviously), maar probeer er soms maar niet teveel bij stil te staan.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.