Tommie
hersenscheten

Tommie

Toen ik vanmiddag op de website van Vera Camilla kwam, zag ik een filmpje dat me ontzettend raakte. Ontzet bleef ik achter op mijn bank. Het filmpje had me meegenomen naar die betreffende kamer. Het gaat om een filmpje van Nationaal Fonds tegen Kanker.

Het filmpje is sterk. Het is waar wat men zegt: beeld zegt meer dan duizend woorden. In iets meer dan twee minuten wordt je zo ontzettend duidelijk gemaakt wat voor impact kanker heeft. In dit geval op kindjes zoals Tommie, maar kanker raakt veel meer mensen.

Stichting Nationaal Fonds tegen Kanker besteedt bijna al haar geld uit aan onderzoek. Onderzoek naar manieren om kanker in de toekomst te kunnen genezen. Ben jij ook geraakt en wil je meer weten over de stichting? Of wil je graag een financiële bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Neem dan een kijkje op de website. Daar kun je vinden hoe je kunt doneren en hoe de stichting de strijd levert.

Bedankt voor je aandacht.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.