Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tommie

Toen ik vanmiddag op de website van Vera Camilla kwam, zag ik een filmpje dat me ontzettend raakte. Ontzet bleef ik achter op mijn bank. Het filmpje had me meegenomen naar die betreffende kamer. Het gaat om een filmpje van Nationaal Fonds tegen Kanker.

Het filmpje is sterk. Het is waar wat men zegt: beeld zegt meer dan duizend woorden. In iets meer dan twee minuten wordt je zo ontzettend duidelijk gemaakt wat voor impact kanker heeft. In dit geval op kindjes zoals Tommie, maar kanker raakt veel meer mensen.

Stichting Nationaal Fonds tegen Kanker besteedt bijna al haar geld uit aan onderzoek. Onderzoek naar manieren om kanker in de toekomst te kunnen genezen. Ben jij ook geraakt en wil je meer weten over de stichting? Of wil je graag een financiële bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Neem dan een kijkje op de website. Daar kun je vinden hoe je kunt doneren en hoe de stichting de strijd levert.

Bedankt voor je aandacht.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.