Zoek
Sluit dit zoekvak.

word

Soms

Soms wil ik een vogel zijn. Soms ook een kikkervis. Soms vind ik de verslaafden op CS Utrecht niet eens zo heel irritant. Soms heb ik geen zin in een discussie. Soms juist wel. Soms komen er geniale ideeën in me op, die ik soms zo weer vergeet. Soms heb ik honger, maar geen zin om te eten. Soms maak ik me druk om later. Soms maak ik me drukker om vroeger. Soms vergeet ik het hier en nu. Soms heb ik koopdrang, maar geen cent te makken. Soms wil ik voor altijd studeren. Soms wil ik per direct stoppen met school. Soms wil ik bloggen. Soms wil ik dat niet. Soms, af en toe, somwijlen, zo nu en dan zijn 116 woorden wel genoeg. Soms plak je er dan stiekem nog een paar achteraan.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.