word
hersenscheten

word

Soms

Soms wil ik een vogel zijn. Soms ook een kikkervis. Soms vind ik de verslaafden op CS Utrecht niet eens zo heel irritant. Soms heb ik geen zin in een discussie. Soms juist wel. Soms komen er geniale ideeën in me op, die ik soms zo weer vergeet. Soms heb ik honger, maar geen zin om te eten. Soms maak ik me druk om later. Soms maak ik me drukker om vroeger. Soms vergeet ik het hier en nu. Soms heb ik koopdrang, maar geen cent te makken. Soms wil ik voor altijd studeren. Soms wil ik per direct stoppen met school. Soms wil ik bloggen. Soms wil ik dat niet. Soms, af en toe, somwijlen, zo nu en dan zijn 116 woorden wel genoeg. Soms plak je er dan stiekem nog een paar achteraan.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.