Wie?

Lenneke Manschot freelance tekstschrijver
Lenneke Manschot – een 25-jarige Utrechtse en een tekstkunstenares. Schrijven is mijn lievelings. Of het nu een SEO-tekst is, een achtergrondverhaal, een blogpost of een boodschappenlijstje, ik ben volledig in mijn element. Mijn grootste droom is een boek schrijven én uitgeven. Ik zou dan ook graag willen zeggen dat ik momenteel aan mijn debuutroman werk, maar dat zou voor-de-gek-houderij zijn.

Voordat mijn roman in de winkel ligt, heb ik nog wat tijd te doden. In de tussentijd doe ik dingen op en met het internet. Ik schrijf voor UrbanChicks, deel dingen over de (on)zin van het leven op Facebook en Twitter en doe ook nog eens dingen in online marketing voor Solvari.

Verder ben ik een #onaangenaammens – als we de onderzoekers van de Universiteit van Michigan mogen geloven. Ik erger me namelijk groen en geel aan dt-fouten, verbeter menukaarten in restaurants en trek wit weg bij ‘zoiezo’. Daarnaast ben ik fervent voorstander van sarcasme, groot fan van overdrijven en houd ik wel van humor om te lachen. Oh – ik houd ook van lekker eten en leuke dingen doen, of is dit nou juist weer iets wat ik als oneliner op mijn datingprofiel had moeten zetten?

Wil je meer weten over mij, ontdekken of we samen kunnen werken of wil je om een andere reden met mij in contact komen? Je boft, want de mogelijkheden liggen voor het oprapen. Je kan mijn contactformulier invullen, me volgen op Twitter of Facebook of me een berichtje sturen via LinkedIn.
(Kan je eindelijk eens die gratis maand LinkedIn Premium proberen, waar je vier keer per week mails over ontvangt.)

solvari-banner-freelennse-wie