Lenneke Manschot - tekstschrijver Gelderland — freelennse

Wie?

Lenneke Manschot freelance tekstschrijver
Lenneke Manschot — een 28-jarige Utrechtse die per ongeluk in Lobith is beland en van elke tekst een stukje kunst maakt. Schrijven is mijn lievelings. Of het nu een webtekst is, een achtergrondverhaal, een blogpost of een boodschappenlijstje, ik ben volledig in mijn element. Het liefst vertel ik jouw verhaal op een creatieve manier. Een manier die opvalt, in positieve zin. Teksten die bij je passen, zodat je klanten aantrekt die dat ook doen. Ik geloof niet in concurrentie, omdat ik ervan overtuigd ben dat klanten voor jou kiezen vanwege je persoonlijkheid. Of die van je bedrijf.

Mijn grootste droom is een boek schrijven én uitgeven. Ik zou dan ook graag willen zeggen dat ik momenteel aan mijn debuutroman werk, maar dat zou voor-de-gek-houderij zijn. Voordat mijn roman in de winkel ligt, heb ik nog wat tijd te doden. In de tussentijd doe ik dingen op en met het internet, zoals dingen over de (on)zin van het leven delen op Facebook en Twitter. Offline lees ik graag en omdat ik zo’n lekkere millennial ben, deel ik online mijn boekrecensies met je. Oh, eigenlijk gewoon al mijn favorieten.

Verder ben ik een #onaangenaammens – als we de onderzoekers van de Universiteit van Michigan mogen geloven. Ik erger me namelijk groen en geel aan dt-fouten, verbeter menukaarten in restaurants en trek wit weg bij ‘zoiezo’. Daarnaast ben ik fervent voorstander van sarcasme, groot fan van overdrijven en houd ik wel van humor om te lachen. Oh – ik houd ook van lekker eten en leuke dingen doen, of is dit nou juist weer iets wat ik als oneliner op mijn datingprofiel had moeten zetten?

Wil je meer weten over mij of mijn kunnen, ontdekken of we samen kunnen werken of wil je om een andere reden met mij in contact komen? Je boft, want de mogelijkheden liggen voor het oprapen. Je kan mijn contactformulier invullen, me volgen op Twitter of Facebook of me een berichtje sturen via LinkedIn.
(Kan je eindelijk eens die gratis maand LinkedIn Premium proberen, waar je vier keer per week mails over ontvangt.)

Freelennse in de media

Telkens als ik deze tussenkop lees, doe ik dat in mijn hoofd op het deuntje van ‘in de gloriaaa’. Dat feestelijke vind ik ook best wel passen bij het feit dat mensen dingen over mij willen schrijven.

Lenneke Manschot in de media

Dit Is Waarom Mensen Op Twitter Zitten & nog een tweede special
Thank God it is Monday
Blogtrommel
My Everlane
RTL Late Night
&C over @louterliefde
Flow over @louterliefde
Ingelise de Vries

Foto door Anouk Boonstra.