Lenneke Manschot - tekstschrijver Gelderland — freelennse

Wie?

Lenneke Manschot freelance tekstschrijver
Lenneke Manschot — een 30-jarige Utrechtse die per ongeluk in Lobith is beland en van elke tekst een stukje kunst maakt. Schrijven is mijn lievelings. Of het nu een webtekst is, een achtergrondverhaal, een blogpost of een boodschappenlijstje, ik ben volledig in mijn element. Het liefst vertel ik jouw verhaal op een creatieve manier. Een manier die opvalt, in positieve zin. Teksten die bij je passen, zodat je klanten aantrekt die dat ook doen. Ik geloof dan ook niet in concurrentie, omdat ik ervan overtuigd ben dat klanten voor jou kiezen vanwege je persoonlijkheid. Of die van je bedrijf. Juist daarom geef ik je tekstuele aantrekkingskracht.

Eind 2018 gooide ik mijn hele leven om. Ik zegde mijn baan op, kocht een huis aan de andere kant van het land (eigenlijk andersom, want zie jij maar eens een hypotheek te krijgen zonder vast contract) en had wel zin in mijn avontuur als freelance copywriter. Eerlijk is eerlijk: die goede zin heb ik nog altijd. Schrijven voor opdrachtgevers doe ik al sinds 2015. En dan ook nog zó spitsvondig dat je teksten lekker scoren.

Mijn grootste droom is een boek schrijven én uitgeven. Ik zou dan ook graag willen zeggen dat ik momenteel aan mijn bestseller werk, maar dat zou voor-de-gek-houderij zijn. Voordat mijn businessboek in de winkel ligt, heb ik nog wat tijd te doden. In de tussentijd doe ik dingen op en met het internet, zoals dingen over de (on)zin van het leven delen op Facebook en Twitter. Offline lees ik graag en omdat ik zo’n lekkere millennial ben, deel ik online mijn boekrecensies met je. Nou, ja, eigenlijk gewoon al mijn favorieten.

Verder ben ik een #onaangenaammens – als we de onderzoekers van de Universiteit van Michigan mogen geloven. Ik erger me namelijk groen en geel aan dt-fouten, verbeter menukaarten in restaurants en trek wit weg bij ‘zoiezo’. Daarnaast ben ik fervent voorstander van sarcasme, groot fan van overdrijven en houd ik wel van humor om te lachen. Oh – ik houd ook van lekker eten en leuke dingen doen, of is dit nou juist weer iets wat ik als oneliner op mijn datingprofiel had moeten zetten?

Wil je meer weten over mij of mijn kunnen, ontdekken of we samen kunnen werken of wil je om een andere reden met mij in contact komen? Je boft, want de mogelijkheden liggen voor het oprapen. Je kan mijn contactformulier invullen, me volgen op Twitter of Facebook of me een berichtje sturen via LinkedIn.
(Kan je eindelijk eens die gratis maand LinkedIn Premium proberen, waar je vier keer per week mails over ontvangt.)

Copy koffie - copycoaching Lenneke Manschot

Wat ik tegen je zou roepen in de lift

✓ Geeft opdrachtgevers al sinds 2015 tekstuele aantrekkingskracht — van de verslavingszorg tot accountants, van marketingbureaus tot vrijwilligersorganisaties, van coaches tot creatieven en van lokale ondernemers tot multinationals.
✓ Leest altijd vier boeken tegelijk, van fictie tot vakliteratuur.
✓ Mentale gezondheid en mindset zijn belangrijk, dus geeft daar aandacht aan.
✓ Lekker leven is mijn leus.
✓ Vind me naast mijn blog ook op Instagram, waar ik in korte video’s veel deel over mijn leven als ondernemer en copywriter.

Ping! Ah, we zijn er.

Freelennse in de media

Telkens als ik deze tussenkop lees, doe ik dat in mijn hoofd op het deuntje van ‘in de gloriaaa’. Dat feestelijke vind ik ook best wel passen bij het feit dat mensen dingen over mij willen schrijven.

Lenneke-Manschot-in-de-media

Dit Is Waarom Mensen Op Twitter Zitten & nog een tweede special
Thank God it is Monday
Blogtrommel
My Everlane
RTL Late Night
&C over @louterliefde
Flow over @louterliefde
Ingelise de Vries
Modern Story
• Auteur Lianne Keemink over mij in Gave Wijven Podcast
De Volkskrant
Avocado Generatie
De 100% Lefwijf Show
De PrikkelPub
Schrijfvis: “Juist door die insteek ben ik verslaafd aan haar blog.”
Paradijsvogels Magazine
Podcast NPO 3FM / NTR Wat je niet leert

Foto door Anouk Boonstra.