februarifest -
persoonlijk

februarifest

Een februarifest. Dacht jij aan een feest met bier en lederhosen? Want daar gaat deze blogpost echt totaal niet over. Sorry, ik wilde je niet teleurstellen.

Waar het wel over gaat: het is weer de eerste van de maand en dus weer tijd voor een deal. Deze maand is lekker kort, dus des te meer uitdaging voor mij. Februari is de maand waarin ik meer wil gaan lezen. Nu formuleer ik mijn doelstellingen altijd onwijs SMART, dus: ik ga deze maand maar liefst vijf boeken lezen! Ik lees sowieso veel, maar geen vijf boeken in een maand. Dit wordt met recht een uitdaging, want sinds ik verslaafd ben aan Prison break (ja, ik kijk dat nu pas) kom ik simpelweg tijd tekort.

Heb je nog boekaanraders voor me? Gooi ze hieronder in de reacties!

(PS: je maand wordt sowieso een stuk leuker als je mij volgt op Twitter, Facebook en Instagram. Oh, en via Bloglovin’.)

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply Anieke 01/02/2015 at 11:06

  Hou je van literatuur? Dan zou ik De IJsmakers aanbevelen :)

  • Reply freelennse 08/02/2015 at 16:47

   Ik houd van bijna alles. :-) Thanks!

 • Reply Annette - Ann Ages Gracefully 01/02/2015 at 15:15

  Ik ben een thriller liefhebber. Op mijn site vind je verschillende reviews. Wellicht zit er iets voor je bij? Succes met je challenge 5 boeken in zo’n korte maand is pretty heavy :)

 • Reply Mylène 01/02/2015 at 16:54

  Oei, ik lees zelf dus heel weinig, dus ik kan je niet echt goede tips geven. Maar ik wens je wel succes en ben verder heel blij dat je aan Prison Break bent begonnen.

  • Reply freelennse 08/02/2015 at 16:45

   Prison Break is inmiddels alweer verleden tijd. Ik huil nu nog steeds om het einde!

 • Reply HansDeZwans 02/02/2015 at 19:25

  De vraag is wat lees je graag? Haar naam was Sarah, maar dat boek zul je wel gelezen hebben, vermoed ik.

  • Reply freelennse 03/02/2015 at 17:45

   Heb ik inderdaad gelezen. Dank je wel!

 • Reply Laura 05/02/2015 at 21:47

  Norewgian Wood van Haruki Murakami. Daar word ik altijd wat weemoedig van en op een of andere manier past dat wel bij februari. En Before I Go to Sleep van S.J. Watson. Daar schiet je zo doorheen, dan is je doel nog haalbaar voor deze maand. :-)

  • Reply freelennse 08/02/2015 at 16:45

   Ah, ik zit nu al op twee boeken deze maand. Thanks voor de tips!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.