Zoek
Sluit dit zoekvak.

februarifest

Een februarifest. Dacht jij aan een feest met bier en lederhosen? Want daar gaat deze blogpost echt totaal niet over. Sorry, ik wilde je niet teleurstellen.

Waar het wel over gaat: het is weer de eerste van de maand en dus weer tijd voor een deal. Deze maand is lekker kort, dus des te meer uitdaging voor mij. Februari is de maand waarin ik meer wil gaan lezen. Nu formuleer ik mijn doelstellingen altijd onwijs SMART, dus: ik ga deze maand maar liefst vijf boeken lezen! Ik lees sowieso veel, maar geen vijf boeken in een maand. Dit wordt met recht een uitdaging, want sinds ik verslaafd ben aan Prison break (ja, ik kijk dat nu pas) kom ik simpelweg tijd tekort.

Heb je nog boekaanraders voor me? Gooi ze hieronder in de reacties!

(PS: je maand wordt sowieso een stuk leuker als je mij volgt op Twitter, Facebook en Instagram. Oh, en via Bloglovin’.)

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

10 reacties

  1. Ik ben een thriller liefhebber. Op mijn site vind je verschillende reviews. Wellicht zit er iets voor je bij? Succes met je challenge 5 boeken in zo’n korte maand is pretty heavy :)

  2. Oei, ik lees zelf dus heel weinig, dus ik kan je niet echt goede tips geven. Maar ik wens je wel succes en ben verder heel blij dat je aan Prison Break bent begonnen.

  3. De vraag is wat lees je graag? Haar naam was Sarah, maar dat boek zul je wel gelezen hebben, vermoed ik.

  4. Norewgian Wood van Haruki Murakami. Daar word ik altijd wat weemoedig van en op een of andere manier past dat wel bij februari. En Before I Go to Sleep van S.J. Watson. Daar schiet je zo doorheen, dan is je doel nog haalbaar voor deze maand. :-)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.