klein geluk - freelennse
hersenscheten

klein geluk

bloemen

Klein geluk.

Soms heb ik behoefte om te schrijven, behoefte om te bloggen en behoefte om mijn geluksgevoel eens flink te verhogen. Inmiddels knap ik, na het volgende lijstje bedacht te hebben, bijna uit elkaar van geluk. Sinds ik De kracht van kwetsbaarheid van Brené Brown lees, ben ik aan het proberen de mooie dingen in het leven nog veel meer te waarderen. Dus… schrijf ik ze op en deel ik ze met jullie! (Geen zorgen, ik ga nu niet overal foto’s van maken en ploggen. Echt niet.)

• Bloemen kopen die ruim een week mooi blijven!
• Nieuwe boeken lezen (deze zag je ongetwijfeld aankomen)
• Voor het eerst met je nieuwe stappers naar buiten

schoenen

• Wakker worden en zien dat het zonnetje schijnt
• Precies tussen de buien door op je werk komen
• Mooie complimentjes ontvangen (je lijkt wel een kapsalon – vreselijk smerig, maar zo lekker)

oma

• Dankbaar zijn dat ik nog steeds voetbal kan kijken met oma
• Baby van vrienden knuffelen
• Thee zetten en ontdekken dat er quotes op de verpakking staan

theezakjeswijsheid

Wat is geluk voor jou? :-)

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  • Reply Naomi 26/06/2014 at 22:38

    Dit blogje lezen. :)

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.