Zoek
Sluit dit zoekvak.
bloemen

klein geluk

bloemen

Klein geluk.

Soms heb ik behoefte om te schrijven, behoefte om te bloggen en behoefte om mijn geluksgevoel eens flink te verhogen. Inmiddels knap ik, na het volgende lijstje bedacht te hebben, bijna uit elkaar van geluk. Sinds ik De kracht van kwetsbaarheid van Brené Brown lees, ben ik aan het proberen de mooie dingen in het leven nog veel meer te waarderen. Dus… schrijf ik ze op en deel ik ze met jullie! (Geen zorgen, ik ga nu niet overal foto’s van maken en ploggen. Echt niet.)

• Bloemen kopen die ruim een week mooi blijven!
• Nieuwe boeken lezen (deze zag je ongetwijfeld aankomen)
• Voor het eerst met je nieuwe stappers naar buiten

schoenen

• Wakker worden en zien dat het zonnetje schijnt
• Precies tussen de buien door op je werk komen
• Mooie complimentjes ontvangen (je lijkt wel een kapsalon – vreselijk smerig, maar zo lekker)

oma

• Dankbaar zijn dat ik nog steeds voetbal kan kijken met oma
• Baby van vrienden knuffelen
• Thee zetten en ontdekken dat er quotes op de verpakking staan

theezakjeswijsheid

Wat is geluk voor jou? :-)

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.