Zoek
Sluit dit zoekvak.
iphone

het is tijd voor afscheid

Het onvermijdelijke is helaas afgelopen weekend gebeurd. Het zat er al een tijdje aan te komen, maar de kogel is inmiddels door de kerk.

Maandenlang heb ik van hem gehouden. We waren onafscheidelijk. Werkelijk, waar hij was, was ik en vice versa. We sliepen altijd samen, we douchten altijd samen, we gingen samen hardlopen en hij hield zelfs bij hoeveel stappen ik op een dag zette. Elke ochtend maakte hij me op tijd wakker. Hij had een fotografisch geheugen, was mijn licht in de duisternis en was de verbindende factor tussen mij en mijn vrienden. Het was een fijne. Een lover met een gouden randje.

Wat heb ik een spijt dat ik hem heb laten vallen. Het was dan misschien wel zijn verdiende loon, omdat hij er ook wel eens voor heeft gezorgd dat ik vol tegen een paal liep. Maar dat je zou sneuvelen, lieve iPhone, dat was echt niet mijn bedoeling. Het spijt me. Met heel mijn hart. Lieve kusjes!


iphone
Dag, lieverd.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

9 reacties

 1. hahaha o drama dan zou ik echt door de grond ook zakken als mijn telefoon naar de galamiezen zou zijn! daarom hou ik zo van mijn siliconen hoesjes met stoot rand! liefs x

 2. Ahhh balen! Ik heb m’n telefoon ook twee weken later nadat ik hem kocht laten vallen, kapot natuurlijk.. Sindsdien heb ik een sterk hoesje en folie erover heen!

  1. Ik wil dus geen hoesje, omdat ik juist dat gouden stuk van mijn iPhone zo mooi vind. Maar nu moet ik op de blaren zitten!

 3. Gek… ik heb mijn android echt al tig keer laten vallen. En de vorige ook maar nooit hoefde ik voortijdig afscheid te nemen.
  Had nostradamus het niet ooit over onverwoestbare robots die de wereld zouden veroveren?

 4. Oh neeeee! :c hoewel ik genoten heb van je schrijfkunst,
  ik vind het jammer dat je iPhone kaduuk is ;c
  Ik heb een Android, heb hem tig keer laten vallen maar
  nog geen barst of mankement…. Xx

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.