Zoek
Sluit dit zoekvak.
als jij niet weggaat

als jij niet weggaat

Vanuit het niets begon hij te praten. Zo deed hij dat wel vaker. Een verrassingsaanval op het moment dat ze hem losliet. Wellicht dat ze dat bedoelen met The Law of Attraction. Hij liet weer even weten dat hij er was, om haar vervolgens weer helemaal naar zich toe te trekken. Maar dit keer ging het anders. “Ik wil sorry tegen je zeggen. Ik ben echt een eikel voor je geweest. Het was niet mijn bedoeling je te kwetsen. Dat meen ik echt.” Normaal reageerde zij zo snel ze kon. Nu wachtte ze iets langer, omdat ze geen idee had wat ze zeggen moest. Uiteindelijk vroeg ze of hij haar één ding wilde beloven. “Wat dan?”, vroeg hij op zijn beurt. “Dat je hier van leert. En dat je gelukkig gaat worden.” Nu viel het aan zijn kant even stil. Zal hij dan niet in staat zijn om geluk te voelen? Is hij zo zelfdestructief? “Dat wil ik zelf ook, heel graag.” Een glimlach verscheen op haar gezicht. Ze had alle vertrouwen in hem. Dat was nooit echt veranderd. “Beloof het dan?”, vroeg ze. “Ik beloof het. Als jij niet weggaat.”

En toen ging hij.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

3 reacties

  1. Lieve Lenneke, wat een heerlijke blog heb jij! Ik klikte pak’m beet een halfuur geleden op je havermoutlink (heel boos omwille van de negatieve havermoutrecensie, voor ik’m las – havermout is my life) en ik zit nu nog steeds als een dolle in je archief te graaien. Je inspireert me. Heerlijk!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.