Zoek
Sluit dit zoekvak.

gedwongen poedelnaakt

Met mijn ziel onder mijn arm en mijn iPhone in mijn hand loop ik rond. Al dagen. Poedelnaakt. De postbode vindt het maar wat vreemd, maar ik word ertoe gedwongen. Ook de man die mijn boodschappen komt afleveren, trekt een wenkbrauw op. Maar denk maar niet dat ik korting kreeg. Of dat het op een ander vlak een pretje is. Integendeel. Daarom heb ik maar besloten om alle gordijnen in het huis te sluiten. Alle mogelijke doorkijkjes zijn hermetisch afgesloten. Er hangt een brief op de deur dat ik niet gestoord wil worden. Mijn brievenbus is dichtgeplakt. Maar dit kostte maar een uurtje. Daarna moest ik weer verder met het stierlijk vervelen. Ik moet maar blijven bewegen. Zodra ik stil ga staan, ga zitten of ga liggen, is het met me gedaan. Dan blijven mijn ledematen aan mijn romp kleven en ben ik verloren. Of erger: ik blijf aan mijn bed of bank kleven en zal daar eenzaam en naakt aan mijn einde komen. Gelukkig zal dat niet lang duren, het is immers al bijna 21 december. Als ik dat al red. Als ik in gedachten verzonken ben over mijn toekomstige einde, merk ik het opeens. Na vierentachtig uur is het dan zover. Eindelijk. Ik mag me weer aankleden. Mijn bodylotion is ingetrokken.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

  1. Hahhahahahah heerlijk stukje. Die zag ik écht niet aankomen.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.