Zoek
Sluit dit zoekvak.

app tip: do it (tomorrow)

Ja, jongens, er stroomt lui bloed door mijn aderen. Er zijn dagen dat ik veel dingen van mijn handmatig geschreven to-do-list kan afstrepen, maar die zijn net zo zeldzaam als 29 februari. En dan staan er ook nog veel dingen op die ik al gedaan had voordat ik het lijstje maakte. Een beetje vals spelen mag in dit leven. Je kan je dus voorstellen – of niet, maar dan weet je het nu – dat ik door het dolle heen was, toen ik ontdekte dat er een ‘do it (tomorrow)’-app bestaat voor de iPhone! Misschien ook voor andere slimme telefoontjes, maar in mijn leven bestaat alleen de iPhone. Snel downloadde ik het dingetje en ik opende het. Nondeju. Kijk hoe handig:

Dit betekent dus dat ik naar hartelust lijstjes kan maken en ze met één druk op mijn touch screen naar de volgende dag kan verplaatsen. Dit is toch de hemel op de iPhone?
En hoe vinden jullie het detail van de koffiekring? He-le-maal fantastisch.
Voor wie ik razend enthousiast heb gemaakt: de app is voor 0 euro te downloaden in de app store. Sla je slag en stel lekker uit!

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

  1. Ik ben fan van Teux-Deux. Dan maak je een To Do lijst maar als je een taak niet hebt afgestreept gaat ie automatisch naar de volgende dag. Ik weet niet of dat bij deze app ook is, maar ik vind dat erg handig..

    1. Dat gebeurt bij deze app ook. Ga eens kijken naar de app die jij noemt, misschien vind ik die wel fijner. :-) Bedankt!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.