app tip: do it (tomorrow)
hersenscheten

app tip: do it (tomorrow)

Ja, jongens, er stroomt lui bloed door mijn aderen. Er zijn dagen dat ik veel dingen van mijn handmatig geschreven to-do-list kan afstrepen, maar die zijn net zo zeldzaam als 29 februari. En dan staan er ook nog veel dingen op die ik al gedaan had voordat ik het lijstje maakte. Een beetje vals spelen mag in dit leven. Je kan je dus voorstellen – of niet, maar dan weet je het nu – dat ik door het dolle heen was, toen ik ontdekte dat er een ‘do it (tomorrow)’-app bestaat voor de iPhone! Misschien ook voor andere slimme telefoontjes, maar in mijn leven bestaat alleen de iPhone. Snel downloadde ik het dingetje en ik opende het. Nondeju. Kijk hoe handig:

Dit betekent dus dat ik naar hartelust lijstjes kan maken en ze met één druk op mijn touch screen naar de volgende dag kan verplaatsen. Dit is toch de hemel op de iPhone?
En hoe vinden jullie het detail van de koffiekring? He-le-maal fantastisch.
Voor wie ik razend enthousiast heb gemaakt: de app is voor 0 euro te downloaden in de app store. Sla je slag en stel lekker uit!

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply Rianne 27/05/2012 at 16:18

  Ik ben fan van Teux-Deux. Dan maak je een To Do lijst maar als je een taak niet hebt afgestreept gaat ie automatisch naar de volgende dag. Ik weet niet of dat bij deze app ook is, maar ik vind dat erg handig..

  • Reply freelennse 27/05/2012 at 21:34

   Dat gebeurt bij deze app ook. Ga eens kijken naar de app die jij noemt, misschien vind ik die wel fijner. :-) Bedankt!

 • Reply Ariska 03/06/2012 at 11:14

  Ik ben hem aan het downloaden! Klinkt echt als iets voor mij ;D

  • Reply freelennse 03/06/2012 at 23:53

   En? Hoe bevalt het?

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.