rumble takes over
hersenscheten, lobi

rumble takes over

Riep ik voorheen dat mijn BlackBerry Bold het bloed onder mijn nagels vandaan haalde, schreeuw ik nu van de daken dat ik van mijn iPhone 4s houd. Onvoorwaardelijke liefde. Echt waar. Geen greintje twijfel aan onze liefde. Hij vindt mij ook heel lief, want in al die tijd is hij nog geen één keer vastgelopen en heeft hij nog geen enkele dienst geweigerd. Niet van die ‘ik heb hoofdpijn’-smoesjes. Dat doet me knap deugd. Naarmate de tijd verstreek, begon ik meer apps te downloaden. Instagram, Twitter, Facebook waren de eerste apps die mochten plaatsnemen op mijn witte schatje. Wordfeud installeerde ik (ja, laatbloeier hè) toch ook nog maar. Too little too late, bijna niemand wilde dat nog met me spelen. (Dat is niet helemaal waar, hoor. Maar ik verlies de hele tijd en daarom vind ik het spelletje nu echt heel erg stom.) En dan val je in een gat. Geen Wordfeud meer. Draw Something kwam zo langzamerhand ook mijn neus uit, want ik heb het tekenvermogen van een kind van 3 dagen oud. Constant die woorden opschrijven… nee, dat was het toch ook niet. Zo bedacht, zo gedaan: ik opende de App Store en vond daar Rumble. Toch enigszins nieuwsgierig downloadde ik de app en speelde een spelletje met een willekeurige tegenstander. Het is weer een oud spelletje in een nieuw Apple-jasje: woordzoeker voor de iPhone! Ik win keer op keer en ben dus fan.

Q: iemand anders die verslaafd is aan dit spel? Of heb je een andere favoriete app?

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.