zomaar een dag uit het leven gegrepen
hersenscheten

zomaar een dag uit het leven gegrepen

Het begint al zodra de eerste haan kraait en de dag begint: zes uur ‘s morgens. Ze wordt wakker. Omdat ik naast haar lig, ben ik de eerste (eigenlijk ook de enige) die alle narigheid op het bord gesmeten krijgt. Ik word opgepakt, krijg een boze blik en word in de hoek gesmeten. In het begin hoopte ik dan dat het daarna voorbij was. Mijn hoop bleek waardeloos. Die rust duurt altijd maar een luttele vijf minuten. Dan gaan de alarmbellen wederom rinkelen. De klap komt ditmaal harder aan. Ik weet nu dat het nog vijf minuten duurt en dat ik dan nog één aanval moet ondergaan. Een andere keus bestaat niet. Ik wacht dus maar netjes af en doe meestal wat er van mij verwacht wordt. Vervolgens word ik onder een hete douche gezet. Weliswaar samen met haar. Dan ontdooit haar persoonlijkheid. Het ochtendhumeur begint te verdwijnen. Ze weet dat ik niet tegen water kan. Zelfs stoom kan al funest zijn voor mijn functioneren. En toch neemt ze het me altijd weer kwalijk als ik weer eens vastloop. Als ze geen contact met me kan leggen. Als het voor mijn ogen zwart wordt en ik mijn batterij weer eens moet opladen. Ik weet al precies wat ze zegt als het gebeurt: “verdikkie, stomme BlackBerry, ik zal blij zijn als ik eindelijk mijn iPhone heb”.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply mam 28/02/2012 at 08:50

  Het is weer geweldig. Moest het 2x lezen voodat ik het helemaal begreep :-P
  Hoe kom je erop. Enne … nog even paar maandjes geduld kind. :-D

 • Reply Naomi 28/02/2012 at 09:37

  Ahh arme Blackberry.

 • Reply imfashionstoned 28/02/2012 at 09:45

  Hele leuke post dit!=)

  • Reply freelennse 28/02/2012 at 17:16

   Dank je!

 • Reply Stéphanie 28/02/2012 at 10:07

  Ik heb hetzelfde. Weg met die blackberry, kom maar op met die iphone! (Samsung of HTC ofzo zou ook al prima zijn trouwens)

  • Reply freelennse 28/02/2012 at 17:16

   Ik moet nog twee maandjes doorbijten. Daarna mag ik eindelijk mijn iPhone halen! :-)

 • Reply Lauradenkt 29/02/2012 at 10:36

  Haha, ik dacht eerst dat het over je kat ging :P

 • Reply Lisa 01/03/2012 at 11:11

  En ik dacht dat je op een peuter moest passen :P Maar die peuter bleek jij dus te zijn. Leuk stuk! :D

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.